Witam, jest sens pchania się w zakup Giulietty robiąc trasy głównie po mieście? Szukam czegoś w benzynie w hatchbacku na początku za namową mechaników z warsztatu gdzie serwisuje swoje obecne auto skupiłem się głównie na prostych silnikach w japończykach i koreańczykach: ceed,, I30, civic 8, ale im dalej w las tym coraz bardziej zaczęła mi sie Alfa podobać. I tak sobie myślę że życie jest za krótkie żeby turlać sie takimi popychaczami z dalekiego wschodu których wiele na naszych drogach. W sumie interesuje mnie tylko silnik jet 120 KM, tylko nie wiem czy takie turbo na krótkich trasach nie zje mi odpowiedniej ilosci wajchy, a lubie sobie czasami mocniej deptnąć spod świateł
drugi problem to kompletna bieda w potencjalnych egzemplarzach do kupienia w moim regionie, a im dalej tym wcale nie lepiej, głównie import bez historii i vinu. Obserwuje od jakiegos czasu ten egzemplarz od dealera, ale stoi on od dłuższego czasu tak jak i jego cena, sporo zapytań w autobazie o vin a kupców brak od ponad 2 miesięcy ( linków do ogłoszeń dodać nie mogę wiec wrzucam sam vin)
ZAR94000007329679
tutaj tez coś od autoryzowanego dealera ale chyba po dzwonie bo na otomoto nie zaznaczona bez wypadkowość
ZAR94000007223646
ZAR94000007329679
tutaj tez coś od autoryzowanego dealera ale chyba po dzwonie bo na otomoto nie zaznaczona bez wypadkowość
ZAR94000007223646