• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Planowany zakup używanej Giulietty

ZAR94000007346960

krajówka
lipiec 2015 - 30 000 km - przegląd przy 30tyś
luty 2016 - 46 901 km - kontrola zawieszenia / skrzypienie, mechanizm zamka centralnego drzwi tylnych / koło kierownicy / przegląd przy 45 tyś

ZAR94000007346960

krajówka
lipiec 2015 - 30 000 km - przegląd przy 30tyś
luty 2016 - 46 901 km - kontrola zawieszenia / skrzypienie, mechanizm zamka centralnego drzwi tylnych / koło kierownicy / przegląd przy 45 tyś

dzięki bardzo za info. informacja się skleja tak, że auto faktycznie warte zainteresowania, bo historia aso potwierdziła słowa właściciela.
jednak jeszcze chwilę pozostanę przy swoim ecoboostcie, bo inne tematy się pojawiły :)
pozdrawiam

Gdzieś takie info można uzyskać na temat innych aut? [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Raporty, autodna czy tam autobaza

https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-...nctive-170km-krajowy-ID6A6ZdF.html#376883c42b
Co sądzicie?

- - - Updated - - -

Gdzieś takie info można uzyskać na temat innych aut? [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Raporty, autodna czy tam autobaza

https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-...nctive-170km-krajowy-ID6A6ZdF.html#376883c42b
Co sądzicie?

Witam, proszę o sprawdzenie VIN: ZAR94000007016203, z góry dziękuje za pomoc.

Sprawdzenie Alfy

Witam,
Czy istnieje możliwość sprawdzenia alfy?
ZAR94000007023111
Interesuje mnie przebieg i historia wypadkowa.
Z góry wielkie dzięki
Sylwek

Witam,
Czy istnieje możliwość sprawdzenia alfy?
ZAR94000007023111
Interesuje mnie przebieg i historia wypadkowa.
Z góry wielkie dzięki
Sylwek

Spójrz kilka postów wyżej... Widzę, że ta sztuka wzbudza powszechne zainteresowanie, niech zgadnę, ma najlepszą cenę, fajny przebieg i wszystkim się wydaje, że jest bezwypadkowa? :)

2017-11
ODNOTOWANO SZKODĘ NA POJEŹDZIE
Kraj: POLSKA
Kwota: 30000 - 50000 PLN
ZAR94000007023111
Oooo ciuuuuul, błotnik to to raczej nie był

Taka skromna szkoda całkowita xD

PS: nawet na zdjęciach z aukcji widać, że nie ma naklejki z rejestracją na szybie ;)

Ostatnia edycja:
Hello
Potrzebowałbym sprawdzić alfine o numerze vin ZAR94000007105948
Przebieg oraz historie szkód

Historie szkód to musisz sobie wykupić w autodna aalbo autobaza czy jakoś taak, czy tam autoraport

Koledzy ponawiam prośbę.....
Witam, proszę o sprawdzenie VIN: ZAR94000007016203, z góry dziękuje za pomoc.

[MENTION=74811]Mario618[/MENTION] Widziałem w powiadomieniach, że szukałeś Giulietty 1750 do 50tys - znajomy od jakiegoś czasu mówi o sprzedaży takowej i raczej sporo niżej niż ta kwota. Jakby Cię interesowało to napisz PW, albo tutaj na forum.

Też poproszę o jakiś link że zdjęciami, oraz informacje, z jakiego regionu pl jesteście.

[MENTION=74811]Mario618[/MENTION] Widziałem w powiadomieniach, że szukałeś Giulietty 1750 do 50tys - znajomy od jakiegoś czasu mówi o sprzedaży takowej i raczej sporo niżej niż ta kwota. Jakby Cię interesowało to napisz PW, albo tutaj na forum.

Póki co linków nie ma, bo nie jest jeszcze wystawiana, a region tak jak w moim opisie - łódzkie, powiat tomaszowski. Ze zdjęciami to tylko ja mam jakieś jedno poglądowe, ale w weekend ma ją umyć i kogoś poprosić o jakieś normalne foty, więc możesz od razu podesłać maila na PW.

Panowie, czy w silnikach 1.4 była montowana jedynie skrzynia M32, czy też były wersje ze skrzynią Fiata?

nigdy nie było M32 w żadnej Giulietcie

Panowie, czy w silnikach 1.4 była montowana jedynie skrzynia M32, czy też były wersje ze skrzynią Fiata?
tylko montowali i montują do dziś FPT C635 do wszystkich wersji silnikowych z tego co wiem.

Pewnie ktoś myli coś bo GM M32 montowali np w Fiacie Bravo z silnikiem 1.4 120HP/150HP natomiast w wersjach słabszych Bravo 1.4 90HP (bez turbo) montowali FPT C535 (w nich wsteczny był jeszcze "po włosku" - pod 5 biegiem)

w T-Jet Bravo od normy Euro 5 nie było M32

Amortyzatory
Powrót