No i najważniejsze: każdy 1.4T ma multiair?
170 konne mają multiaira, 120konne nie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Witam
Czas zamienic moja 156 na Giuliette
ktoś? coś? moze mi powiedziec na tema tego ogłoszenia ktos ogłądał ? opinie
otomoto ID: 6014154551
2013 Rok produkcjiSamochód sprzedawany przez dealera z Wrocławia - 26.10.2015 - I przegląd, z własnymi materiałami klienta, miał wtedy przebieg: 26000 km
Tyle historii
- - - Updated - - -
Samochód sprzedawany przez dealera z Wrocławia - 26.10.2015 - I przegląd, z własnymi materiałami klienta, miał wtedy przebieg: 26000 km
Tyle historii![]()
opony sa w nieoryginalnym rozmiarze 205/50r17 zamiast 225/45r17. w ksiazce bieda jesli chodzi o wpisy, moze z aso daloby sie wiecej wyciagnac.Witam.
Ktoś jest w stanie powiedzieć mi coś o tym aucie?
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-...lo-szwajcar-oplacony-07-12-2011-ID6zOxtJ.html
Z tego co ja zauważyłem to auto stoi już kilka ładnych miesięcy i co jakiś czas schodzi z ceny. W lutym była za 33 tys zł.
P. S
Nie jestem rajdowca I rzadko jeżdżę powyżej +30 w miescie co innego w trasie ale ja czekam aż mój wydech się w końcu rozleci(ma już 6lat I wygląda aż za dobrze) I będę zmieniał go razem z oprogramowaniem - ale to moja fanaberia[emoji6]
Z mojej strony to nie uszczypliwość, a jeśli tak zabrzmiało to wybacz po prostu podszedłem do tematu nieco swobodniej[emoji12] a tak poważnie nie wiem jak Julka 120 jeździłem autami 116-120 i DLA MNIE to było ciut za mało ale nie było dramatu więc jak ktoś chce w miarę dynamiczne auto to śmiało a jak coś bardziej żywego to 170km+To była bardziej taka uwaga, że jak ktoś nie może znaleźć dobrego egzemplarza wersji 1.4 MA 170km i zastanawia się czy 120 nie będzie za słabe to moim zdaniem 120km jest w zupełności wystarczające i auto nie jest mułem.Sam miałem ten dylemat i jestem w zupełności zadowolony z wersji 120km.
Pozdrawiam