Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Witam czy ma ktoś do sprzedania jeszcze taką piastę na przód ?
kurde dostałem odpowiedz że nie mają tego na stanie ;/ chyba ciężko bedzie teraz dostać gdzieś te łożyska SNR... nigdzie ich nie ma
W tej chwili w Polsce nie ma nigdzie zamienników, w żadnej hurtowni, żadnym sklepie. Wszystko wyprzedane. Pozostaje poczekać ok. 1-2 miesiące na dostawy części lub kupić oryginał za około 850 zł.
U mnie jeszcze leży 5 sztuk na półceDo 2 Optimali doszły 3 FAG-i. Jak ktoś chce to zapraszam...
Heh, myślałem, że kupiłem u Ciebie ostatnią dostępną w Polsce piastę, a tu wychodzi na to, że masz dostęp do jakiegoś lepszego źródła niż polska dystrybucja. W każdym razie dzięki jeszcze raz za poratowanie piastą – w końcu mam ciszę i spokój w samochodzie.