Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wszystkie części do Giulii,z zakupem których miałem problem załatwiałem w Fiat części w Opolu. Szybko wysyłają, jak nie mają u siebie to ściągają z Włoch. Podajesz VIN, mówisz co potrzebujesz i za kilka dni masz u siebie (tak było w moim przypadku). Tel. do nich 774008858.
Co rozumiesz przez pas?

Ja robiłem w firmie dk tronik z sieprawia. Bardzo porządnie wykonane, po rozcięciu zaizolowane szeroka taśmą na gorącą. Oczywiście gwarancja itp. Wszelkie firmy z allegro, olx nie wzbudzają mojego zaufania.
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
[emoji849] co pomalowali ?
Ja robiłem w firmie dk tronik z sieprawia. Bardzo porządnie wykonane, po rozcięciu zaizolowane szeroka taśmą na gorącą. Oczywiście gwarancja itp. Wszelkie firmy z allegro, olx nie wzbudzają mojego zaufania.
Tak w tej firmie, polecam. Ceny ok, jak na allegro czy olx, negocjuj [emoji6].http://dktronic.pl/ Dobrze się rozumiemy wybrałeś tą firmę ?
Ile zapłaciłeś za tą robote ?
Przerabia się tylko tą większą cześć lampy
https://allegro.pl/oferta/alfa-romeo-giulia-lampa-tylna-prawa-8924086135
Nie przerania się tej części która jest w klapie ?
Ok kiedy będziesz je miał zamontowane na samochodzie ?Tak w tej firmie, polecam. Ceny ok, jak na allegro czy olx, negocjuj [emoji6].
Przerabuasz tylko te zewnętrzne, te mniejsze zostają nienaruszone.
Gdybyś chciał zmieniać na EU to wszystkie cztery bo różnią się odcieniem, ale to już teoretycznie było wspominane
Początek czerwca, brakuje mi na razie elementów blacharskich na tył, drobiazg ale jednak...Ok kiedy będziesz je miał zamontowane na samochodzie ?
Tak w tej firmie, polecam. Ceny ok, jak na allegro czy olx, negocjuj [emoji6].
Przerabuasz tylko te zewnętrzne, te mniejsze zostają nienaruszone.
Gdybyś chciał zmieniać na EU to wszystkie cztery bo różnią się odcieniem, ale to już teoretycznie było wspominane