Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jeśli chodzi o lefrektory to jaśniej się Panowie nie da wytłymaczyć dzięki wielkie.
Mając lefrektory 25W Mogę kupić przedni zderzak z spryskiwaczami i zamontować zaślepki ? Tu giagnosta nie bedzie robił problemu?
Najlepiej kupić bez spryskiwaczy.
Panowie dzięki jeszcze raz za odpowiedzi i za pomoc.
- - - Updated - - -
Jeśli alfa giulia ma przełącznik świateł taki jak w linku:
https://allegro.pl/oferta/przelacznik-swiatel-alfa-romeo-giulia-quadrifoglio-9007681712
To alfa ma 35W xenony ?
Tak to sie nie da
jasność podświetlenia zegarów
Zderzak do siebie kupowałem z zamiennika. Jest parę firm w necie. Najwięcej plastików i blachy ma chyba polcar. Sprawdź w necie ich katalog tam masz dane ceny itp. Pozdro
Jeszcze jedna rzecz, lampy 25W nie wymagają samo-poziomowania, ale muszą mieć możliwość regulacji wysokości świateł z kokpitu. W wersji z USA trzeba wymienić panel świateł na ten UE.
Jak byś potrzebował mam na zbyciu reflektor 25W USA prawy stan b.db (przerabiają te lampy na UE). Jak coś to PW.
Do giulii kupowałeś?
przecież to oryginał
Ale są 3 albo 4. 1 olejowa, druga klima, i 2 wodne...ale w jakim?- W Giulii IC nie ma osobnej chłodnicy tylko w Stelvio 280