ależ wy merytoryczni jesteście.... jeździł któryś chociaż na tych kormoranach że taki pojazd czy powtarzacie po innych ? ;P
Niestety jezdzilem :-/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ależ wy merytoryczni jesteście.... jeździł któryś chociaż na tych kormoranach że taki pojazd czy powtarzacie po innych ? ;P
dzisiaj konsultowałem się z ubezpieczycielem i nie maja zastrzeżeń co do wielkości opon ponad wymiar, nie jest to czescia OWU wiec pewnie jednak pojde w kierunku 225/55/17. Zastanawiam sie tylko czy bawic sie w dunlopy za ponad 500pln czy kupic kormorany gamma za jakies 300? przebiegi roczne do 15000km. co myslicie?
ok, czyli rozumiem, ze byla lipa. Czym sie objawiała ?
Może się ktoś coś więcej wypowiedzieć o oponkach Kumho KU39? (Ecsta LE Sport, nie mylić z KU31).
Upatrzyłem sobie takie, poczytałem opinie i testy i wypadają bardzo dobrze jak za tą cenę, ale ciekaw jestem opinii użytkowników. Ktoś może coś podpowiedzieć?
Może się ktoś coś więcej wypowiedzieć o oponkach Kumho KU39? (Ecsta LE Sport, nie mylić z KU31).
Upatrzyłem sobie takie, poczytałem opinie i testy i wypadają bardzo dobrze jak za tą cenę, ale ciekaw jestem opinii użytkowników. Ktoś może coś podpowiedzieć?
Ja bym tak nie wierzył w te etykiety. Wszystkie testy są robione na nowej oponie, bez przebiegu. My natomiast użytkujemy opony po kilka lat i wtedy dopiero wychodzi ile są warte.