oława i okolice

• Autor wątku Autor wątku norek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ja się do stosuje piątek albo sobota.

proponuje zostac przy piatku ,godz 18.jesli nie bedzie padalo.

Ta czerwona to moja, jestem za czyli w piątek 22 w Jelczu o 18 ja będę

witam serdecznie no to spotykamy się w piątek o 18, nad stawem w jelczu od strony cpn. (jak to moja siostra mówi pozdro 600:rock:)

Siemka! Mimo to że mieszkam na górnymśląsku to urodziłem się w Oławie teraz w piątek nie mogę być,ale będę śledził tematy z dolnego i jak będę jechał do rodziny to może trafię na Wasz spot pozdrawiam i miłej zabawy !

Krzysiek866.Dziekujemy i zapraszamy..Mam nadzieje zekoledzy zaakceptuja moj post.??

Siemka! Mimo to że mieszkam na górnymśląsku to urodziłem się w Oławie teraz w piątek nie mogę być,ale będę śledził tematy z dolnego i jak będę jechał do rodziny to może trafię na Wasz spot pozdrawiam i miłej zabawy !
witam serdecznie jak będziesz w oławie to daj znać, to może uda się zrobić spotkanie. pozdrawiam.:cool:

Chętnie bym do was dołączył ale jak pomyśle o ul. Strachocińskiej i kanałach to podziękuję. Szkoda mi miski, zawiasu i nerwów na tym odcinku. :(

Miłej zabawy, pozdrawiam

Witam! Dzięki za zaproszenie jak będę wybierał się w rodzinne strony to dam znać może akurat będziecie organizować jakiś spocik to wpadnę ! Pozdrawiam !!

Chyba trzeba bedzie nasze spotkanie odlozyc na inny termin bo za bardzo pada.

....i udało się wszyskich zebrać, a nawet wiecej bo Alfy zaczęły pojawiać się jak borowiki po deszczu. Pozdrawiam wszystkich obecnych.

Norek - prosze umiesc fotki.

....i udało się wszyskich zebrać, a nawet wiecej bo Alfy zaczęły pojawiać się jak borowiki po deszczu. Pozdrawiam wszystkich obecnych.

Norek - prosze umiesc fotki.
alfor twoje życzenie jest dla mnie rozkazem. zlot się udał bardzo miła atmosfera. pozdrawiam.

No No, Norek dobra robota! Reporter pierwsza klasa tylko pozostało obrać w słowa atmosferę tam panującą:)

Amortyzatory
Powrót