oława i okolice

• Autor wątku Autor wątku norek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

norek

Nowy
Auto
alfa romeo 156 sw 2.0 jts , alfa romeo 145 boxer 1.6
witam nowy temat, ile jest alfoholików w Oławie i jej okolicach?. można by było zrobić sobie takie szybkie spoty, wybrać jakieś miejsce i się spotykać raz w tygodniu, dwa razy, lub więcej. oderwać się od codzienności i porozmawiać o tym co lubimy lub kochamy, np. kto co zrobił ciekawego w swojej belli i chciałby się na żywo pochwalić, pomagać sobie w różnych sprawach np. poczebuje pomocy przy belli, coś czeba wymienić, jeden drugiemu pomoże, czeba zrobić koledze alfaholikowi przeprowadzkę, zjeżdżają się wszyscy i robimy. jeden za wszystkich wszyscy za jednego.:cool:

hehehe całkiem fajny pomysł jestem jak najbardziej za i chętnie pomogę i sam skorzystam z pomocy :D

:ridinghorse:witam w końcu coś się ruszyło, może ktoś jeszcze trochę alficzek jest w okolicy.:cool:

jest nas już trzech zaczyna się robić fajnie, może ktoś dołączy jeszcze. może za jakiś czas zrobimy taki malutki zlot zapoznawczy. może koledzy macie jakieś propozycje. pozdrawiam.

Zdaje sie ze na Alfa Club Poland,sa koledzy z Olawy i okolic.

są dwie 156 jedna czarna druga czerwona, akurat niedaleko mnie mieszkają to ich zaczepie i pogadam z nimi.

ta czarna a właściwie granatowa (blue cosmo) to moja a czerwona to kolegi Pawła, a twoja 166 norek mijam codziennie jak idę po swoja niunie do garażu :D

witam cię karol156 teraz wiem kto ty, nieraz widze jak koło garażu stoisz z swoją niunią. sąsiad koło mnie ma 156, to też by się pisał na jakieś spotkanie. czeba będzie się spotkać za jakiś czas i porozmawiać. pozdrawiam.:cool:

Witam, urodził mi sie syn i nie mam wiele czasu ale chetnie sie spotkam na chwile tylko gdzie i kiedy - moze jelczanskie stawy ?

alfor gratulacje i tym sposobem mamy następnego alfaholika, jeszcze raz gratuluje.:party:

no to co robimy jakie spotkanie zapoznawcze.

witam to może byśmy się spotkali w tygodniu po południu lub w sobotę, miejsce do dogadania. moja propozycja to np. szczelnica, jelcz (staw) lub inne propozycje. pozdrawiam. :cool:

---------- Post dodany o godzinie 18:16 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:13 ----------

alfor jaki ty jesteś szybki, ja nie zdążyłem wysłać propozycji spotkania a ty już odpisałeś. jesteś tak szybki jak ta twoja alfunia.

Jarek i norek Ustalcie co i gdzie a ja sie postaram dostosowac.

witam może być tam gdzie alfor zaproponował.:cool:

Nie znam dobrze okolicy,czy chodzi o staw naprzeciw stacji bezynowej??

Amortyzatory
Powrót