oława i okolice

• Autor wątku Autor wątku norek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Panowie co ze spotem i terminem ?.Chodzi o konkrety,macie wiecej doswiadczenia w tym temacie.

zbierzcie sie we Wrocku może...na jakims parkingu na Bielanach:) co?

no co tam widze dużo chętnych ale żadnych konkretów. no to zaczynamy oława czwartek godzina 19 parking intermarche koło stacji shel. pozdrawiam.

siemka norek :) ja niestety tym razem odpadam :( padła mi uszczelka pod glowicą i auto bede miał zrobione dopiero na 6 sierpnia
pozdrawiam :)

może być w czwartek a potem w piątek, dla mnie może być codziennie, miło spotkać ludzi którzy mają taką samą pasje.

no i po spotkaniu byłem tylko ja i moja niunia.

Panowie przykro mi ,zgubilem 1 dzien.Moze jutro o 19.

---------- Post dodany o godzinie 20:48 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:46 ----------

Norek jutro bede.Moze ktos jeszcze sie znajdzie.

Przepraszam sprawy rodzinne nie pozwola mi byc o 19.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
PanowieAlfaholicy ,a moze by jutro popoludniu w JelczuLaskowicach,np. o 19.nad jeziorkiem???

No i już po :) spot myśle ze udany - było 6 alf, w tym cztery 156 i dwie 145:)

Udany, udany :) Miło było poznać nowych ludzi i pogawędzić o alfkach.

ha, spoznilismy sie ze spotkaniem,za pozno kupilismy alfiatko;p Olawa ma o jedna alfe wiecej;p kiedy kolejny zjazd;p?

Ciezko sie zebrac, chyba dopiero po wakacjach.

---------- Post dodany o godzinie 19:05 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:04 ----------

Witam nowego Alfaholika.

no to za chwile...ile tych wakacji zostalo;p powiem szczerze,ze milo checia wymienilbym sie spostrzezeniami na temat 147...

Witam!
Znacie jakiegos dobrego mechanika specjalizujacego sie w alfach na terenie olawy-wroclaw?

:)

Na następny zjazd też się pisze no chyba że robota przeszkodzi :)) pozdro

Amortyzatory
Powrót