oława i okolice

• Autor wątku Autor wątku norek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no zlocik calkiem mily. dzieki za organizacje. powrot do olawki tez w porzadku z polim udowodnilismy jakie auta sa najlepsze:)

widzę ze zebrała się spora grupka, niestety nie mogłem być a tak chciałem miałem cicha nadzieje ze z powodu ulewy zostanie przełożony zlocik na inny termin :D , świetne fotki pozdrawiam i do następnego

Panowie ALFAHOLICY z OLAWY i okolic,mialo byc niby sielsko i anielsko.Jest cisza i spotkan cotygodniowych tez nie ma.Norak i ALFOR co wy na to ??.

---------- Post dodany o godzinie 20:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:27 ----------

Panowie ALFAHOLICY z OLAWY i okolic,mialo byc niby sielsko i anielsko.Jest cisza i spotkan cotygodniowych tez nie ma.Norek i ALFOR co wy na to ??.

Panowie ALFAHOLICY z OLAWY i okolic,mialo byc niby sielsko i anielsko.Jest cisza i spotkan cotygodniowych tez nie ma.Norak i ALFOR co wy na to ??.

---------- Post dodany o godzinie 20:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:27 ----------

Panowie ALFAHOLICY z OLAWY i okolic,mialo byc niby sielsko i anielsko.Jest cisza i spotkan cotygodniowych tez nie ma.Norek i ALFOR co wy na to ??.
ja na to jak na lato możemy zrobić jakiś małe spotkanie, postaram sie ściągnąć kilka alficzek. żeby podnieś frekfencje przyjadę dwoma. ale zależy wszystko od was, widze temat trochę krótko mówiąc umarł. czekam na propozycje a stawie się się na pewno.

Na wstępie pragnę się przywitać i pozdrowić Alfomaniaków z mojej okolicy.Do tej pory udzielałem się na forum Alfa Klubu ale po namowie kolegi zapisałem się jeszcze na to forum.
Życzę szerokości i do zobaczenia na trasie Oława-Wrocław :)

Witamy w klubie ,ja na trasie W-w Olawa kursuje codziennie,do zobaczenia.

witam nowy temat, ile jest alfoholików w Oławie i jej okolicach?. można by było zrobić sobie takie szybkie spoty, wybrać jakieś miejsce i się spotykać raz w tygodniu, dwa razy, lub więcej. oderwać się od codzienności i porozmawiać o tym co lubimy lub kochamy, np. kto co zrobił ciekawego w swojej belli i chciałby się na żywo pochwalić, pomagać sobie w różnych sprawach np. poczebuje pomocy przy belli, coś czeba wymienić, jeden drugiemu pomoże, czeba zrobić koledze alfaholikowi przeprowadzkę, zjeżdżają się wszyscy i robimy. jeden za wszystkich wszyscy za jednego.:cool:

jestem za :)

Kto od nas z Olawki i okolic jedzie do Częstochowy na sierpniowy zlot???

Witam kolegów czy planujecie jakiś spocik w lipcu? Pytam bo jadę w rodzinne strony i jak co to chętnie bym podjechał spotkać się z Wami, ja na 99% będę w Oławie 18 lipca więc jeśli będziecie coś organizować to chętnie przyjadę! Pozdrawiam Krzysiek

panowie dajcie mi znać jak sie bedzie jakiś spocik kroił w waszej okolicy! z wrocka mam do was "żabi skok" wiec zawsze można te chwilke czasu wygospodarować znajomych z Oławy odwiedzić ;)
pozdrawiam :)

panowie dajcie mi znać jak sie bedzie jakiś spocik kroił w waszej okolicy! z wrocka mam do was "żabi skok" wiec zawsze można te chwilke czasu wygospodarować znajomych z Oławy odwiedzić ;)
pozdrawiam :)

no wiec moze 18 lipca w takim razie??czasu na przygotowanie sporo ,ale ustalic juz teraz nie zaszkodzi.co myslicie??

Popieram i jestem zaaaaaaaaaa.

---------- Post dodany o godzinie 20:10 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:08 ----------

Popieram i jestem zaaaaaaaa.

---------- Post dodany o godzinie 20:12 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:10 ----------

termin popieram i jestem zaaaaaaaa.Norek pozdro.

Witam janusz58.

zobacze jak sie wyrobie z czasem i jak wsio bedzie OK to na bank sie zjawie ;)

Panowie! Głównie w kierunku do Norka- nie piszcie postów typu "ok" "fajnie" "czesc" - od tego jest shoutbox. Upomnienie słowne w myśl 5 pkt.reg.

widze Panowie ze w olawie jest sporo alf .w czwartek w okolicach rynku , razem z moja ok. godz 10.bylo 5.

Siemka ! Fajnie że coś ruszyło czekam na dalsze informacji i miejsce spotkania okolice znam dość dobrze więc zjawie się napewno !! Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót