oława i okolice

• Autor wątku Autor wątku norek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
tesco godzina 11

---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 08:54 ----------

Dziękuję Janasz za spotkanie było bardzo fajnie i miło. może uda się jeszcze zrobić jakieś spotkanie przed twoim wyjazdem, może przyjedzie więcej osób. Oława blado wypada na tle innych miast. Do następnego spotkania. Pozdrawiam.

Dzięki Norek za spotkanie ,było miło ,mam nadzieje `ze to nie ostatnie nasze spotkanie.

kurcze dawno tu nie wchodziłem i ominoł mnie spocik może coś jeszcze uda sie zorganizować, janusz ja też mieszkam we wrocławiu ale pochodze z oławy:P daleko nie mam i zawsze można podjechać.

Heeh ja tez mam jakoś pecha nie mogę trafić na spota w Oławie, ale będę śledził temat może trafię. Pozdro

Panowie Alfiści z Olawy i okolic powoli budzą się do życia.Zaczęły się wakacje i nie widzę problemu aby się spotkać.Proponuje 3 lipca (niedziela) miejsce do ustalenia.

ja bym proponował staw w jelczu niedziela 3 lipca godzina 17sta może by sie kogoś jeszcze z wrocka z milenijnego ściągneło napisało by sie im może ruszą du.y:)

A ja w sumie mam nie daleko. Chyba nawet blizej niz do Wrocka i fajnie byloby sie zobaczyc. Jakis grill moze?

Jeśli pogoda dopisze może być staw, godz chyba też ok. Zapraszamy.

A jakis namiar na ten staw? :) to ten co na zumi sie nazywa Staw Pierwszy Jelczanski?

Hmmm może będę w weekend w Oławie w sumie z bystrzycy do jelcza mam 10 min drogi będę śledził temat i postaram się przyjechać na staw jak już będę u rodziny to godzinkę mi wybaczą!:)

trochę późna godzina, może troszkę wcześniej?, to by się jakiegoś grilla machnęło :D
jutro rzucę temat pod Mostem M. to na pewno się ktoś skusi ;)

eno musi byc grill... z rekoma w kieszeni to mozna zima stac. A tu stawik, sloneczko to az sie prosi :D rozumiem ze nie ma jak pod mostem ale nad stawem? :D

spoko ja będe ale jak będzie mocno padać to raczej nie ma sensu ale bądzmy dobrej myśli:)

No tak od marca nie zaglądałem na ten temat aż tu nagle spocik. Jak nie będzie lało to podjadę do Jelcza.

Amortyzatory
Powrót