• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

oława i okolice

• Autor wątku Autor wątku norek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak coś by się działo to też chętnie bym się zjawił:)

"Wrocławianie" jakiegoś grilla też myślą zrobić. To może by się więcej luda zebrało.

ja też sie pisze na spocik a marek ty pewnie mi machałeś bo ja teraz na szczelin srebną 166 na doa lece[h=2]:P[/h]

Pewnie tak :D ja czasem grafitowym 406Coupe latam więc patrz przed siebie uważnie :D

pozdro dla kilku alfistów widzianych dziś w olawie w godz. 10-12.

ech no to może lokalnie się coś ruszy ;) coraz cieplej, mam nadzieję, to i może kilka kiłbasek na węgiel by się wspólnie wrzuciło

No chyba nie za tydzień??? :) a tak to możemy wpaść

nie no za tydzień wiem, że macie wyjazd :( niestety być na nim nie mogę - i tutaj cios w twarz, jak tylko słoneczko zacznie bardziej ogrzewać

witam kolegów i koleżanki może byśmy rozruszali nasz rejon. pozdrawiam.

no to jest nas dwóch przydało by się jeszcze parę osób.

Ano jakieś wolne chyba będzie w przyszłym tygodniu. Może wtedy? Jakiś grillek? Bo weekendy to już mam ustawione na razie.

Jak coś by się miało dziać to może i ja bym się na chwilkę zjawił. Jak mówicie o środzie 15.08 to niestety do pracy muszę iść, ale na moment może uda mi się pojawić. Tylko kwestia godziny, bo niestety druga zmiana :/

teraz mam za daleko aby wpaść do oławy,ale może kiedyś jeszcze was odwiedzę.

Wybacz ale mnie załamałeś tą przepastną odległością...... To Ty jeździsz tylko na zloty pod blokiem?

Amortyzatory
Powrót