odmieniona - ALFA 156 Roger'a

a najładniejsze są felgi i kolor lakieru :D:D:D:D
no skórka też super - może kiedyś i u mnie banan zagości

Najładniejsza, najlepiej zrobiona alfa na forum ;]. Gratuluje.

W gałkach od Klimy też zmien kolor oświetlenia na ver. Banan! ;d

Gratulacje. Masz serce dla tego auta (no i kasy też ).
Tylko pamiętaj że lepiej czasem w pewnym momencie już się powstrzymać, - przynajmniej jeżeli chodzi o zmiane wyglądu, bo gdy wszystko jest już ok, to mimo to ręka może nadal swędzieć by coś jeszcze zmieniać i wtedy można już przesadzić .

Przydały by się jeszcze obudowy klamek wewnętrznych z wersji po liftingu (z chromowaną obwódką ). - Sprzedałem swoją 156 z takowymi i szkoda, gdybym wcześniej wiedział że jest ktoś niedaleko kto tak picuje swoją 156 to gratisowo bym je odstąpił zakładając ponownie stare.
Pozdrawiam.

Zajebista! Masz Ty chlopak pojęcie jak odpowiednio upiększyć auto, a nie jak to niektórzy lampy a'la Lexus pakuja :D .

Re-we-la-cja! TO jest właśnie tuning optyczny, który dobrze wygląda! Gratuluję dbałości o szczegóły, całość prezentuje się świetnie.

No rewelacja.
Nasuwa się pytanie - ta skóra to nowa jest?
Pozdrawiam.
- Rafał

Powiem Ci ze ta 156 jest dla mnie idealna :) Mam podobny koncept ktory staram sie zrealizowac ;) Fajnie ze moge podpatrzec to i owo u Ciebie i zobaczyc co pasuje w klimacie :) Ale nie martw sie identyczne nie beda :) Niby wsrod Alf ,156 jest niczym VW na drogach (czesto spotykana) Dla mnie to jeden z piękniejszych modeli marki, tymbardziej tak smacznie upiekszonych :)

Pzdr

Ostatnia edycja:
Według mnie najładniejsza 156 na forum. Poprawki wprowadzone ze smakiem, subtelne i dające rewelacyjny efekt. Wczoraj z tatą długo sobie zdjęcia Twojej Belli oglądaliśmy, bo naprawdę robi wrażenie :)

Nooooooooooooo Roger poruszyłeś serca kolegów:D:D,alfka z maksymalnym wkładem pracy coś o tym wiem:D,najbardziej przypadło mi do gustu, zdjęcie z półprzeżroczystą maską /to chyba to ujęcie gdzie moja posłużyła jako statyw/he he he. I widzę że ten plac" wiemy jaki" to stałe miejsce na sesje od lat:).GRATULACJE

Gratuluję Alfy. Naprawdę wyjątkowy okaz! Miałem okazję oglądać ją z bliska ostatnio, bo załatwiałem coś w administracji. Widać, serce dla niej straciłeś:D
Piękna jest:D

piękna bella.... wszystko swietnie się komponuje oprócz tego kurka;)

powiedz mi odświeżałeś lakier??

Amortyzatory
Powrót