• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

odmieniona - ALFA 156 Roger'a

piekna piekna piekna !! Z 1 fotek identyczna jak moja :) pozdrawiam :))

śliczna jest bez dwóch zdań!!!:D
idealnie wygląda w tym kolorze i na tych kołach!
a jak się prezentuje środeczek?wrzuć jakieś fotki...:confused:

co do gazu,to po klapce wlewu mniemam że to holenderska instalacja.:cool:

życzę dużo radości z jazdy i eksploatacji!;)

pozdrawiam!

śliczna jest bez dwóch zdań!!!:D
idealnie wygląda w tym kolorze i na tych kołach!
a jak się prezentuje środeczek?wrzuć jakieś fotki...:confused:

co do gazu,to po klapce wlewu mniemam że to holenderska instalacja.:cool:

życzę dużo radości z jazdy i eksploatacji!;)

pozdrawiam!

Dokładnie samochodzik pochodzi z holandi, troche jest to zaniedbanie ze strony AR - bo skoro oferują tam fabryczną instalkę, to mogli wykonać całą instalacje nieco lepiej (chodzi własnie o umiejscowienie korka, oraz o to że np butla mogła być zabudowana)

Co do środka to niestety nie mam sie czym pochwalić:( tapicerka co prawda ze sportpacka, ale pare nitek wylazi i kilka plam jest - jeszcze nie prana:D może kiedyś skórka się pojawi:D

Co do środka to niestety nie mam sie czym pochwalić tapicerka co prawda ze sportpacka, ale pare nitek wylazi i kilka plam jest - jeszcze nie pranamoże kiedyś skórka się pojawi

ja już cieszę się skórami i ich zapachem...:D
te co mam są bardzo wygodne.:P

wcześniej miałem zwykłe szmaty,nie ciekawie to wyglądało:(

naprawde zadbana i piękna sztuka ! :) miło że w rękach wielbiciela marki !

daj no zooma co to tam takiego czerwonego, fajnego w atrapie zapodałeś :P

piekna, mi brakuje tylko takich felg posiadam 16 i mam taka sama czarna tez z LPI Vialle tyle ze koniec 99r autko.jakies 3tyg temu stalem sie posiadaczem wymarzonej belli :D pozdro dla wszystkich alfoholikow.

Amortyzatory
Powrót