P
Pablo36k
Guest
Piekna i super felgi. Musze swojej zapodać czerwone zaciski widzę u Ciebie że super to wygląda. Pozdrawiam 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
raczej nie, niestety z braku czasu żadko bywałem na takich imprezach
Szkoda mam nadzieję że kiedy będę miał okazje zobaczyć twoja alfę na żywo
niestety z braku czasu żadko bywałem na takich imprezach
dzięki! pod koniec tej dróżki staszne koleiny były i niestety jechałem 'slizgiem' na osłonieJo już widzioł,nieźle Roger,kawał dobrej roboty.Nawet żech ie nie kapnoł,że -40,ode mnie dałech chyba rade wyjechać?
Adams trza tyla nie pić i nie spaćCiekawe kiedy mosz czas dłubać przy aucie,jo ostatnio nie mom czasu,zeby opony zmienić:/
trzeba je przede wszystkim rozebraćMam pytanie jak przerobiłeś włączniki szyb/lusterek aby świeciły na bursztynowo? Myślę o oświetleniowej przeróbce na sportpacka, bo te białe tarcze mi średnio leżą...