- Auto
- 166 3.0V6, gtv 2,0TS, Brera V6, Stelvio 2.0 Q4
No ja nie wiem na co czekasz........Może też sie w końcu pochwale co tam mam pod domem...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
No ja nie wiem na co czekasz........Może też sie w końcu pochwale co tam mam pod domem...
Dlaczego nie? Trasa, bez deptania w podłogę? Na luzie tyle wyjdzie.nie ma bata żeby 3.0 w automacie spaliło 12-13 lpg
Będzie na pewnoI marek koniecznie maluj te brembetki na czerwono ludzie musza widzieć ze z 3.0 nie ma żartów bo bez emblematow to h wie co tam po maska siedzi......
Jak nie nie 18 to tylko ori 17 jak ja miałem. Prawda jest taka że jak 18 to tylko siena zander.
Każdej innej wsi mówimy stanowcze nie !!
Niestety. To była najgorsza część urlopu..... Istna masakra. Na A4 też tak z dwa razy się wpieprzyłem. Teraz wyciągnąłem z tego jeden wniosek. Nigdy nie dojeżdżać do końcowych bramek. Muszę wymienić płyn chłodniczy i przyjrzeć się chłodnicą. Może są przypchane albo pogięte lamelki skoro trochę mi się przegrzewał. Poza tym morze syf..... Nie byłem tam z 3 lata i chyba już nigdy nie pojadęO czyli Ty też stałeś w tym korku !!!
ładna automaty są fajne jak sie niepsująNiestety. To była najgorsza część urlopu..... Istna masakra. Na A4 też tak z dwa razy się wpieprzyłem. Teraz wyciągnąłem z tego jeden wniosek. Nigdy nie dojeżdżać do końcowych bramek. Muszę wymienić płyn chłodniczy i przyjrzeć się chłodnicą. Może są przypchane albo pogięte lamelki skoro trochę mi się przegrzewał. Poza tym morze syf..... Nie byłem tam z 3 lata i chyba już nigdy nie pojadędla mnie to tak daleko że trzeba było jechać nad adriatyk. Niewiele dalej.