[156] Nero 2.4 jtd Distinctive

dzieje sie....kupilem fotele z ti co prawda anglik ale cena byla bdb i blisko mnie wiec dwa razy sie nie zastanawialem

byly brudne bardzoooo ale na szczescie dla mnie to przyjemnosc praca z takimi sprawami wiec poszła na to chemia colourlock strong i jest super plus wykonczenie satynowe

119.jpg

a wyszło tak : :)

120.jpg

121.jpg

68615011_507040760046124_5433272511502483456_n.jpg 68316433_701727190289845_4765499453111009280_n.jpg 67944049_405777626724915_1794452673597014016_n.jpg

teraz tylko poszukac boczkow w skorze i bedzie cacy :) teraz czekac az zagniotki sie odbija i bedzie lala, a no i tylne oparcie jeszcze nie zamontowane kluczy takich nie mam imbusowych a takimi z tesco to sobie moge....

edit juz wszystko zmontowane :) kolega dał klucze i moment poszło i na szybko zdj z aparatu

122.jpg

123.jpg

124.jpg

DSC_1730.jpg DSC_1736.jpg DSC_1741.jpg

Ostatnia edycja:
Gratki, bardzo dobra decyzja. Teraz wnętrze Twojej Belli wyglada jeszcze bardziej obłędnie. Jeszcze boczki trafisz i będzie komplet. Będzie Pan zadowolony z foteli (bynajmniej ja byłem).

Wysłane z mojego HT16 przy użyciu Tapatalka

Gratki, bardzo dobra decyzja. Teraz wnętrze Twojej Belli wyglada jeszcze bardziej obłędnie. Jeszcze boczki trafisz i będzie komplet. Będzie Pan zadowolony z foteli (bynajmniej ja byłem).

Wysłane z mojego HT16 przy użyciu Tapatalka

dzieki teraz mam tylko problem z boczkami bo w skorze miał niby ktos ale sporo mial negatywow wiec nie bralem jak bedzie zle moze kupie te materiałowe czarne one tez zle nie wygladaja ale wole w 1 kolejnosci skore

Mnie się poprzednie fotele bardziej podobały. A jak z wygodą? Jak dla mnie standardowe są lepsze.

wygoda hmmm dla mnie sztywniejsze lepsze...i inaczej sie siedzi ja 5 lat jezdzilem w poprzednim aucie na recaro to w 2 alfach na tych kanapach to znow moge powiedziec ze jest to co chcialem :) bardziej tez wyglad mi sie podoba

Wygląd jest super, jak zmieniłem ze zwykłych materiałowych w 147 na skórzane z wersji TI to ogromna różnica. Natomiast moje są też twardsze, w standardowych, zarówno w 147 jak i w 156 się fajnie dupa zapada, a tutaj siedzisz trochę jak na stołku moim zdaniem.

tak dokladnie takie odczucie jest ze nie jest wygodna skórzana kanapa ale jednak twardo, mi osobiście to pasuje dobrze są do mojej budowy ciała dostosowane, natomiast poprzednim nic nie brakowało jednak to kolejny punkt z listy który chciałem mieć i cóż lista jest coraz krótsza

Regulowane elektrycznie było tylko pochylenie oparcia.

Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka

wie ktos czy panel klimatyzacji jest rozbieralny i radia aby to zrobic w hydrografice ?

Ty się hydrografiką nie baw, tylko podtlenek podłącz i pokaż jak działa :P

Tak mnie wciągnęło, że wszystkie 60 stron tematu przeczytałem xD Świetny projekt, ogólnie polifty mi się bardziej podobają, ale Twoja jest PIĘKNA!

łatwo nie jest do tego jeszcze troche i za lakier sie bede brał bo z gratow poza xenonem ktorego i tak nie bede montował i brembo ktore nie jest przeznaczone do 156 to nie zostało mi juz chyba nic :) tyle co pare rzeczy wygłaskac np tunel srodkowy albo flock albo hydrografika do tego strona pasazera i maska w nowy lakier i bedzie praktycznie jak sobie wysnilem wymarzylem

a co do wnetrza jednak wleci flock pod płockiem robia flokowanie i bedzie ladne czarne wiec stwierdzilem ze nie bede cudował i zrobie flock

Ostatnia edycja:
no i inna wiadomość jednak z flocku zrezygnowałem bo po 1 łatwo się brudzi, a po 2 się ściera..a te elementy kolanem bym dotykał i pasem bezpieczeństwa, dlatego ....wszystko zostało wyjęte stężonym apc wyszorowałem gąbeczka na dwa czy nawet trzy razy i ta guma zeszła pod spodem jest normalna fajna struktura, tylko w tych rynienkach jej nie ma i troszkę od gąbeczki jest zarysowane, ale to pewnie papierem wodnym wyprowadzę, natomiast sama struktura już jest bez gumy bo miałem ją nie tyle co klejącą co bardziej porysowaną delikatnie i np w miejscu pasa bezpieczeństwa foteli i po bokach poprzednie fotele ta gumę ścierały i efekt wizualny był mizerny tak jak np pod nawiewami tylnymi teraz jest cacy
po czyszczeniu apc poszła solidna warstwa Poorboy's World Natural Look Dressing

319.jpg

69356524_544005029777464_890332108982059008_n.jpg

Ja u siebie wyczyściłem acetonem i też tak zostawiłem. Natural Look, moj ulubiony :)

Amortyzatory
Powrót