[156] Nero 2.4 jtd Distinctive

mała zmiana a cieszy...dlugo do tego tematu podchodzilem ale wg mnie teraz jest jednak duzo lepiej czyli bez emblematu jtd i 156, jeszcze cos z klamkami bym zrobił ale w sumie z boku to pasuje do felg...wiec na razie zostaje

29.jpg

30.jpg

DSC_8741.jpg DSC_8742.jpg

co do nitro dysza do wtrysku mono juz przyszła z chin czekam juz tylko na paczke i bedzie finalny mpntaż

jak by sie ktos zastanawiał jak wyglada monowtrysk nx do diesla :) czyli powoli mozna działać

66.jpg

DSC_8969.jpg

auto potrzebne non stop nie mam nawet 2-3 godzin na ogarniecie...wczoraj nawet wracalem z chrztu od zony bo chlopak brał fotele i boczki odemnie to do 12 w nocy siedzialem z autem...najgorsze ze te boczki co dostalem sa w strasznym stanie...i przedliftowe wiec szukam poliftowych zeby do deski pasowały i chyba nawet sie skusze na materiałowe ciemne niz juz na skore...

Rozumiem, też nie mam kiedy nawet głupiej żarówki zmienić...

Rozumiem, też nie mam kiedy nawet głupiej żarówki zmienić...

ja teraz szukam miejsca by jeden kabelek z wnętrza auta przepuścić do grodzi...szukałem obok miejsca na filtr przeciwpyłkowy czy obok pedałów i nic nie znalazłem ...

ja teraz szukam miejsca by jeden kabelek z wnętrza auta przepuścić do grodzi...szukałem obok miejsca na filtr przeciwpyłkowy czy obok pedałów i nic nie znalazłem ...

Poszukaj gdzie idzie linka od maski.

no to dzis małe gradobicie na szczescie auto pod drzewem stało i niewiele oberwało....

117.jpg

no i po testach zapachu rrc stwierdzilem ze jeszcze cos innego chce tym razem Fresso fajny zapach jak dlugo sie utrzyma w aucie dam znac :)

118.jpg

70417290_464001480992876_5422745117163257856_n.jpg 70528935_1173207979554817_6268023233958641664_n.jpg

Fresso jest genialne
polecam morning dew

Fresso jest genialne
polecam morning dew

fresso ma takie meskie zapachy perfum ja lubie slodkie owocowe dlatego w sumie tylko ten sugar love mi podpasował a od tylu lat stosuje cc ze czas na zmiany ale psikany rrc meeeeega mnie zniechecił psikniecie czuc było z 20 minut nawet nie...

Też chyba mam rrc i dokładnie tak jak mówisz :( a trzy dychy dałem

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

za ten psikany ? u nas chyba z 13 zł kosztował te drewienko 20 zł

nie to ja mam cos innego. Tak czy inaczej- tak samo slabe, mimo ze zapach baaardzo fajny

sciagalem nadkole od strony kierowcy bo zle przymocowalem przy zderzaku i sie wytarło od opony i musialem kupic nowe w intercarsie, wglad w prog i czesc blotnika od srodka w sumie nie jest zle tyle ze troche blota było i odkurzone i dalem neutralizator rdzy blotnik pomaluje zaprawka te wypiaskowanie zeby ladnie było :)

171.jpg

172.jpg

70949574_718750601931365_9206489044400209920_n.jpg 71276840_2411275692241331_5667732482678587392_n.jpg

ogolnie wg mnie super

kolejny update zmiana boczków na poliftowe jak deska i materiałowe oczywiście wyczyczone apc i poorboy natural look :) oraz zmiana infocenter na mały z racji iż wiadomo po rozgrzaniu potrafiło sporo zniknąć pixeli w dużym :) teraz jest elegancko a zmiana dosłownie 15 minut

187.jpg

188.jpg

189.jpg

190.jpg

DSC_4258.jpg DSC_4259.jpg DSC_4263.jpg DSC_4269.jpg

a co do alfy i modów możliwe ze już więcej się nie będzie spektakularnie się działo i będzie daily bo szukam nowej zabawki Mercedesa w126 560 SEC czyli piękne coupe najlepiej import ze stanów wiec tam będzie pompowana gotówka :) natomiast z 2 strony w mojej alfie już praktycznie nic nie mogę dołożyć bo juz mam wszystko :( ewentualnie brembo i jak sie trafi w dobrej kasie to czemu nie :)

Rozumiem podejście :)
Ale co z NOS? Już zbliżał się finisz... dużo nie brakuje ;)

Infocenter bardzo dobra zmiana!

Rozumiem podejście :)
Ale co z NOS? Już zbliżał się finisz... dużo nie brakuje ;)

Infocenter bardzo dobra zmiana!

no nitro jest nabite tylko jeden przewod poprowadzic z wnetrza i nagwintowac wtryskiwacz to wszystko bedzie zrobione, zreszta alfa i tak i tak bedzie ogarniana bo nawet daily musi byc tip top czyli wleci flock na tylny pas plastikowy od srodka i te plasticzki co ida w gore, moze czarna podsufitka :) niby jest co robic ale....jak juz znajdzie sie SEC to tam koszta sa sporo wyzsze :) takze spokojnie alfa dalej bedzie cieszyc oko ale juz spektakularnych zmian nie bedzie jedynie takie wyglaskiwanie :)

Amortyzatory
Powrót