• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Nasza kochana TiTi

Fotki ze zlociku w Piotrkowie Trybunalskim 10/2011

Ostatnia edycja:
Never! :) A tak poważnie to na dzień dzisiejszy ani mi się nie śni co do sprzedaży TiTi. Choć trochę trzeba bylo doinwestować - nie powiem. Natomiast "Papa" nadal się cieszy. Co do ostatnich inwestycji to: drążki z koncówkami, wahacz prawy górny, oliwa Castrol Edge 5W40. Teraz szykuje się jeszcze wahacz górny lewy i wsio.

Nad audio jeszcze ostatnio męczyłem się. Zrezygnowałem z oryginalnego zestawu i zamontowalem Pionka P77mp. Kolorami dopasowalem do wnętrza auta i w końcu jakoś to gra. Myślę natomiast, że bez suba się nie obędzie.

Ostatnia edycja:
Jednak gdyby Ci się znudziła proszę o wiadomość:) to dlaczego nie wymieniłeś za jednym razem obu wahaczy? ja też ostatnio przy swojej porobiłem. a i jeszcze trochę zostało:)wahacze TRW?

Wydawało mi się, że ten jeszcze będzie ok. Niestety myliłem się. Oczywiście TRW. Nie ryzykowalem I zakupiłem w miejscowej hurtowni części motoryzacyjnej.

No wiesz - normalna cena to coś pomiędzy 240-270 zl. Ja dałem 170zl ale takie są nieraz układy.

Szlag mnie zaraz trafi. Jakiś ch.j zdarł mi lakier z drzwi. Oczywiście winnego brak. W mordę jeża no!

Wysłano z HTC Desire z użyciem Tapatalk

Nie za bardzo. Przejechał mi dość duży kawał - 40x20cm . Dodatkowo wydaje mi się, że lustro też dostało. Mam nadzieję, ze tylko lakier pękł. No nic. Jutro po lakiernikach muszę pojeździć.

No to 5oo zl trzeba szykować - FUCK!

Ostatnia edycja:
Moja Sexy wróciła i teraz jest znowu doskonała

było
IMAG0116.jpg

a jest

IMAG0125.jpg

Ja nie - lakiernik. Postarał się i wyszło ok. Dodatkowo pozostałe delikatne ryski zniwelował.

śladu nie ma:) ja też chcę oddać moją w celu konserwacji i również zniwelowania rysek itd...ale dopiero na wiosnę. Dla żony będzie to pierwsza zima za kółkiem, więc po co 2 razy robić to samo;)

Piękna alfa kolego i nagłośnienie pewnie bardzo dobre (focal).

A czy TI nie miały innej gałki biegów ? metalowych pedałów? no i podłokietnik na pewno dołożony :P

Te rzeczy mozesz sobie zamowic przy zakupie, tak jak zreszta caly pakiet stylistyczny TI.
Sent from my Lumia 800 using Board Express

Amortyzatory
Powrót