• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Nasza kochana TiTi

Gratulacje, przepiękna sztuka. Może uda się ją kiedyś zobaczyć w naturze, często bywam w Kaliszu.

"Giorgio Kafla 639/A" - nawet nie wiem. Jedyne co wiem, to ciemny grafit metalik. Co do felg to widziałem, że ktoś takie sprzedawał niedawno na forum i nawet tanio bo za 1500 zł. Mnie podobają się jeszcze od GTA i jeszcze takie niepełne zamknięte okręgi - O! Takie jak na logo Alfaholików Alfa Romeo 8 Competizione (w Kaliszu jeździ taka czerwona Brera na tych kołach - super).

Ostatnia edycja:
Małe uaktualnienie

Załączniki

• IMG_3365.JPG
    IMG_3365.JPG
    109.5 KB · Wyświetleń: 349
  • IMG_3369.JPG
    IMG_3369.JPG
    141.6 KB · Wyświetleń: 279
u mnie w końcu wiosna !!! :)

Załączniki

• IMG_3386.JPG
    IMG_3386.JPG
    212.3 KB · Wyświetleń: 306
  • IMG_3388.JPG
    IMG_3388.JPG
    196 KB · Wyświetleń: 298
he - no i w końcu też widziałem forumową Alfę i to właśnie "Prestige". Aż miałem ochotę się zatrzymać i sobie pogawożyć ale śpieszno mi było do chatki - leki wiozłem. Powiem tylko tyle, że miałem chrapkę na tą Alfe gdy szukałem swojej. Super sprawa widzieć akurat tą sztukę. Oczywiście wszystkie AR są piękne ale ... Pozdrawiam. Naprawdę się cieszę z tego chwilowego spotkania :)

Alfa w wersji Ti zawsze będzie super. Najlepsze w tej wersji są fotele, które moim zdaniem mają małą konkurencję jeśli chodzi o wygląd. Co do trzymania itd jeszcze nie mogę się wypowiedzieć. Tak czy inaczej albo w tej albo w następnej takie właśnie będę miał :).

Felgi z Ti też świetna sprawa i pasują idealnie :).

No cóż - ja mogę się tylko ze wszystkim zgodzić. Fotele faktycznie są extra choć dla niektórych zbyt twarde - ja mam to w p.... i jestem z siedzenia szczęśliwy hehe. Poza tym to strasznie odmładzają wnętrze. Nie oszukujmy się - auto z przebiegiem 170 tyś km już trochę ma wysiedziane krzesełka. Na tych fotelach kompletnie nie czuć wieku. Co do felg to trochę rzuca w koleinach - ciekaw jestem czy stanu rzeczy nie poprawiłyby oponki o rozmiarze 215. Tego raczej już się nie dowiem. Wygląd jest bombowy choć jest jeszcze kilka ciekawych wzorów.

Jeśli byłyby to oponki 215/45 to wiele nie pomogą bo sam na takich jeżdżę i koleiny ciągną jak mogą. Poprawić sprawę wyraźnie mogą 205/50 i takie może jako następne będę montował. Jeśli chodzi o fotele to dla mnie ich twardość nie stanowiłaby problemu. Ważniejsze raczej byłoby trzymanie boczne. A wygląd powoduje że doceniam pracę ich projektanta. Chyba, że znajdę do swojej 147 fotel kierowcy w super stanie w zwykłej czarnej skórze to już nie będę wymieniał całości foteli.

Alfa w wersji Ti zawsze będzie super. Najlepsze w tej wersji są fotele, które moim zdaniem mają małą konkurencję jeśli chodzi o wygląd. Co do trzymania itd jeszcze nie mogę się wypowiedzieć. Tak czy inaczej albo w tej albo w następnej takie właśnie będę miał :).

Felgi z Ti też świetna sprawa i pasują idealnie :).
było przyjechać do Piotrkowa na zlot w marcu to byś sobie trzymanie boczne i inne wypróbował ;-)
no chyba ze poczekasz do września i wtedy...?

Amortyzatory
Powrót