Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Never! A tak poważnie to na dzień dzisiejszy ani mi się nie śni co do sprzedaży TiTi. Choć trochę trzeba bylo doinwestować - nie powiem. Natomiast "Papa" nadal się cieszy. Co do ostatnich inwestycji to: drążki z koncówkami, wahacz prawy górny, oliwa Castrol Edge 5W40. Teraz szykuje się jeszcze wahacz górny lewy i wsio.
Nad audio jeszcze ostatnio męczyłem się. Zrezygnowałem z oryginalnego zestawu i zamontowalem Pionka P77mp. Kolorami dopasowalem do wnętrza auta i w końcu jakoś to gra. Myślę natomiast, że bez suba się nie obędzie.
Jednak gdyby Ci się znudziła proszę o wiadomość to dlaczego nie wymieniłeś za jednym razem obu wahaczy? ja też ostatnio przy swojej porobiłem. a i jeszcze trochę zostałowahacze TRW?
Wydawało mi się, że ten jeszcze będzie ok. Niestety myliłem się. Oczywiście TRW. Nie ryzykowalem I zakupiłem w miejscowej hurtowni części motoryzacyjnej.
Nie za bardzo. Przejechał mi dość duży kawał - 40x20cm . Dodatkowo wydaje mi się, że lustro też dostało. Mam nadzieję, ze tylko lakier pękł. No nic. Jutro po lakiernikach muszę pojeździć.
śladu nie ma ja też chcę oddać moją w celu konserwacji i również zniwelowania rysek itd...ale dopiero na wiosnę. Dla żony będzie to pierwsza zima za kółkiem, więc po co 2 razy robić to samo
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.