- Auto
- 166 3.0V6, gtv 2,0TS, Brera V6, Stelvio 2.0 Q4
Ło ale łaciną podsumowałeś 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ale od TS`a uciekasz bo się boisz czy Cię nie kręci? Bo jak to drugie to przecież nie ma znaczenia czy i ile remont![]()
Za dużo liczysz i martwisz się na zapasKoszty będą mniejsze, a z Qubą zawsze się dogadasz.
Co do wariata: https://www.youtube.com/watch?v=yFBPCe8y7zg
Być może zestaw naprawczy zrobi robotę, a jak nie, to mam w pudełku stary. Nie klekotał (no, może kilka razy, ale przy -10 i to przez dwie sekundy; mimo rzadszego oleju nowy ma to samo) i jeśli zdecydujesz się na TS, to mogę Ci go podarować. Od tego przecież tu jesteśmy
Nic na siłę, ale może warto dać Jej jeszcze jedną szansę...:driver:
Poza tym jestem ten cham i sprzedawczyk co zamienił Alfę na jakąś malinową lodówkę bez charakteru i jeszcze śmiał twierdzić, że jest lepsza od Giulietty - lepiej takiego ignorować
to bierz, dokładaj i ogień,oj tam ja dzis mialem doła bo w nocy bmw e30 mnie wzieło ale było po swapie na 2.8 z e36 i po paru innych modach, ziomek i tak mowił ze mi zapie......bo inni maja gorzej ale fakt ze mnie porobił dobija mnie![]()
Pewnie końcówka z V6, a tam moc potrafi nie takie rzeczy wykręcić:edziahaha:tak swoja droga to ten wydech to on tak ma ze idzie w bok ?
Marek, taka sztuka nie umknie naszym oczom :buba_phone:Jak będę sprzedawał swoją to na pewno wam o tym nie napiszę. Aha, i nie sprzedam forumowiczowi żadnemu :sarcastic:
Tak daleko w przeszłość nie sięgam, ja "świeżak" forumowy jestemAle poprzednią też sprzedałem niezauważony![]()
A najlepsze jest to, że już wszystkie stare wygi forumowe się wypowiedziały, a nikt nie skomentował faktu sprzedaży auta przez Jerseya![]()
kupiłbym najtańsze jeżdżące V6.. Wytargać silnik I sobie go powoli składać
Dokładnie. Za to TS i JTD to same perełki. Co w przypadku Muminsa raczej do tej pory średnio się sprawdziło. Sorry, musiałemI już tak nie przesadzajcie że te V6 co zostały to takie miny same i zajechane trupy.
.... I już tak nie przesadzajcie że te V6 co zostały to takie miny same i zajechane trupy...
Polak mądry po szkodzie i na drugi raz będzie szukał tej perełki V6 u Giovanniego pod strzechą, chociaż i tu trzeba uważać, bo może się okazać, że ów dyrektor turyńskiego klubu to ulubieniec Luigiego, który zamiast do pracy i pod kryty garaż rozwoził nią placki w rodzinnej pizzeriDokładnie. Za to TS i JTD to same perełki. Co w przypadku Muminsa raczej do tej pory średnio się sprawdziło. Sorry, musiałem![]()