a cos to zmienia ze nie jest juz unsuppoerted ? jakies nowe opcje ?
Nie mam pojęcia, jeżeli chodzi o nowe opcje. Raczej wątpię.
Ale jest supported - czyli nie zgadujemy/domyślamy się, co ten moduł robi, tylko wiemy, że to takie coś od silnika
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
a cos to zmienia ze nie jest juz unsuppoerted ? jakies nowe opcje ?
jaki masz interfejs? w razie czego rezystor usunięty?Pobrałem, sprawdzę niebawem. U mnie ostatnio nie chciał się połączyć z jednym modułem wymagającym adaptera 6, mimo, że z innym w tej samej części połączył się bez przeszkód. To chyba było w części dot. wskaźników (ICP). Wersja pełna.
A tak na marginesie: też mam wersję "portugalską".![]()
może, ale skoro w MES były 2 różne kody hex przypisane do Portugalii, to błąd główny swoją drogą mógł się wziąć z błędu/literóki w jakiejś tablicy kodów. na to oczywiście może i sprawa z włoskim podejściem do pracy.Ja obstawiam, że ktoś wpisywał na pałę P,O brał łyka espresso i klikał enter i stąd mamy Portugalię.
sprawdź multimetrem czy nie masz rezystora jeszcze miedzy pinami 6 i 14.Mam VScan na USB od Viakena
nie sądzę żeby to było łatwe, raczej na odwrót. 40zł kosztuje ELM chińczyk bez rezystora w lubianej/nielubianej PMFactory - działa całkiem sprawnie. nie widzę sensu pytania o przerabianie czegokolwiek
Co do błędów które mi się pojawiły, to yani napisał ze te Chińczyki tak mają niestety... Mogą wywalac błędy przy odpeiciu od auta. Także chyba najlepszy canticarweź tego nawet nie podłączaj do auta
weź tego nawet nie podłączaj do auta