MP3 do ICS - prosty Line in, AUX

• Autor wątku Autor wątku Omarek86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
widziałem to podłączenie się do płytki na 5 stronie i tak zrobiłem ale bardzo brzydko gra i tak jakby 1 strona głośników mocniej druga ciszej :/ jak dla mnie lipa a tam kolega pisał że jest lepsze miejsce do podłączenia się ;) to może ktoś podpowie albo wstawi fotkę??

Kto pisał że jest lepsze miejsce? Nie znam takiego. Skoro dźwięk jest coś nie halo to źle wykonałeś połączenie albo coś innego schrzaniłeś. Wykręć, rozlutuj. Zarób końcówki ponownie, wykonaj dobrze lut. I oczywiście w miarę przyzwoity kabel (np jakiś z przedłużacza audio). Jak zrobisz dobrze to będzie super dźwięk.

Czy któryś z kolegów z Warszawy podjąłby się wykonania AUX-a w mojej alfie? Oczywiście nie za darmo :)

Kolego spróbuj sam, to na prawdę jest bardzo proste. Masz wszystko krok po kroku, jest już nawet filmik jak wyciągnąć ICS'a. Będziesz miał większą satysfakcję :)

To jeżeli uważasz że masz aż tak dwie lewe ręce to wydrukuj to i daj elektrykowi - proste.

Temet trochę z innej bajki. Szukałem ale nie mogę znależć info na temat emulatora zmieniarki- która jest najlepsza

Nowa kosztuje coś około... ~390pln z kartą 2gb, więc... tyle co średniej klasy radio, więc nie uważam żeby to był jakiś straszny wydatek ;)

Na temat zmieniarek mp3 zapraszam do działu 147 trwają zapisy na te zmieniarki czym więcej osób będzie tym będą tańsze

To nie są kolego te same zmieniarki. Ze 166 współpracuje tylko audiostrada albo loudlink. Żadne inne nie zadziałają.....

witam wszystkich. Z zaciekawieniem czytam ten temat bo zmieniarka w mojej alfie niby odczytuje plyty ale nie ma dzwieku. Radio jest ok, chcial bym zrobic cos ala aux zgodnie z opisami i nie mial bym z tym problemu ale jest jedno ale. Boje sie ze po odlaczeniu od napiecia ICS zrobi reset i bede musial wpisac kody a ich niemam. I tu pytanie do was czy na pewno zrobi restart i bede musial pisac kody? Czy niekoniecznie

Witam mam maly problem. poszukuje pokretla wlaczannia sciszania i podgłaśniania calego z tasiemka ? bo calosc mi sie rozleciala :/

witam wszystkich. Z zaciekawieniem czytam ten temat bo zmieniarka w mojej alfie niby odczytuje plyty ale nie ma dzwieku. Radio jest ok, chcial bym zrobic cos ala aux zgodnie z opisami i nie mial bym z tym problemu ale jest jedno ale. Boje sie ze po odlaczeniu od napiecia ICS zrobi reset i bede musial wpisac kody a ich niemam. I tu pytanie do was czy na pewno zrobi restart i bede musial pisac kody? Czy niekoniecznie

Na pewno zawoła o kod. Ale tak czy inaczej w końcu będziesz musiał rozkodować ICSa. Nie wiem jak długo pociągniesz na tym samym aku.....

- - - Updated - - -

Witam mam maly problem. poszukuje pokretla wlaczannia sciszania i podgłaśniania calego z tasiemka ? bo calosc mi sie rozleciala :/
Nie ten dział.
NIE ŚMIEĆ!

Jest w bazarze masa ogłoszeń. Popytaj.

uuu to lipa a jesli rozkoduje ics to nawiew tez niedziala? czy tylko radio klima navi i tel?

Z klimą jest tak że będzie działać nawet sterowanie ale będziesz to robił na czuja. Bo wyświetlacz jest zakodowany. Jest w przyklejonych wątkach temat o odkodowaniu ICSa. Wyślij go do gościa "cytryn" i Ci rozkoduje. Nie widzę problemu. Możesz to też zrobić w ASO ale chyba z dwa razy tyle kosztuje.

wlasnie tak przegladam watki i widzialem ze ktos tam za 80 zl rozkoduje tylko wyslac trzeba i sie zastanawialem czy to pewniak:) a kody standardowe to oooo lub 4444 tak?

a kody standardowe to oooo lub 4444 tak?
Nie ma czegoś takiego jak kody standardowe. Czasem ktoś ma farta i mu zatrybi to na losowym kodzie to od kombinacji klawiszy. Nie ma reguły.

sie zastanawialem czy to pewniak
Gość już sporo siedzi i udziela się tu i ówdzie ale przecież nikt Ci nie poręczy :) nawet wysyłając do mnie nie masz pewności :) ale chyba nie myślisz że ktoś się wzbogaci na nędznym ICSie :) a znam ten sposób odkodowania (słyszałem o nim i tak się to robi) więc faktycznie trzeba wysłać ICSa. Ewentualnie któryś segment ale to musisz się dogadać. Poza tym w temacie rozkodowania jest wszystko na forum.

Ostatnia edycja:
okej;) w takim razie dzieki za pomoc:)

po przeszukaniu auta znalazlem ksiazki serwisowe i instrukcje obslugi do auta jak i ICS i na koncu mam kody:) czyli nie bedzie tak zle jak myslalem;)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót