S
sq9ord
Guest
testował ktoś to może w AR 166 http://www.tme.eu/en/Document/17b7aa9b14673fa9378708144c56054a/AM-M06_PL_GB.pdf
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Stronę wcześniej jest wyjaśnione, że w 166 działa tylko loudlink i audiostrada... Ile razy jeszcze trzeba to napisać?
Ręce opadają jak forum jest zaśmiecane przez niektórych Kolegów, którzy nie potrafią lub im się nie chce odpowiednio zapoznać się z temat i poszukać odpowiedzi przed zadaniem pytania.Ręce opadają jak czyta się takie odpowiedzi co poniektórych Kolegów
Nie, nie miałem w ręce, ale potrafię znaleźć informację, że w 166 nie ma radia Blaupunkt i ten emulator nie będzie działałPodejrzewam Kolego że nigdy nie miałeś tego w reku ani o tym nie słyszałeś ...
Powodzenia życzęW takim razie kupie i sprawdzę na własnej skórze ... Bo widzę że nikt nie sprawdzał ale opinie ma wyrobione... ehhhh
A nie można od razu wtyknąć mini jacka z tego adaptera do telefonu?
Jaka to konkretnie zmieniarka? Daj więcej szczegółów.
Witam, od kliku miesięcy jestem posiadaczem 166. Jak większość z Was zainteresowałem się zmieniarką mp3. Dostałem kontakt do gościa, który posiada takową na stanie. Rozmawiałem z nim i wspomniał, że ta jest tylko do 166. Jeżeli byli by chętni cena była by uważam atrakcyjna.
10szt 305zł
20szt 281zł
Jeżeli byli by chętni jestem gotowy podjechać do gościa kupić i podłączyć celem weryfikacji.
Dajcie znać czy był by ktoś zainteresowany. Aktualnie jest tylko 10szt. Na resztę trzeba było by czekać ok 3tyg.
Pozdr.
A to co innego. Za emulator 305zł to już jest ciekawiej.Narazie wiem tyle, że wygląda jak XcarLink i ma działać w 166...
Jeżeli to zwykła zmieniarka na płyty audio to za te pieniądze nie ma szans na zbytnikt nie kupi za 3 stówy zacinającego grata jak za 50zł więcej ma pełnowartościowy wypasiony emulator mp3. Jeszcze na dodatek takie ilości. Może kilku amatorów się znajdzie ale to żadna atrakcja.
- - - Updated - - -
A to co innego. Za emulator 305zł to już jest ciekawiej
Z tego co wiem XcarLink z strony włoskiej sprzedaje emulatory zmieniarki właśnie też pod 166. Działają napewno bo koledzy z klubu Holenderskiego pare sztuk już zakupili bo są ciutke tańsze od loudlinka, ale to i tak dalej cena okolo 400 zł więc żadna rewelacja.
Kilka postów wyżej...
"10szt 305zł
20szt 281zł"
Tak, widziałem*Mówiłem o cenie tego xcarlinka z włoskiej strony bo on tam po 100 euro stoi także o to mi chodziło,że nie opłaca się tego sciągać do Polski jak na miejscu sa tańsze alternatywy.