• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Może jednak jakiś SPOT?

O, to Ty przyjezdzasz ta GT :) w ten czwartek pewnie tez wpadniemy to mozna sie zgadac.

Można prosić o więcej szczegółów czwartkowych spotkań? :)

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

No ja ja , tylko moją to dopiero co kupiłem , wasze to cacuszka aż pozazdrościć ;) Ja nie wiem czy bede ,chyba ze kolo 23 to tak srednio juz ;p

Można prosić o więcej szczegółów czwartkowych spotkań? :)

Co czwartek o 20 się zaczyna. Ostrzegam , że dużo dzieciarni przyjeżdża czasami , no ale są tez ogarnięci ludzie z którymi można pogadać. W dodatku często wpadają fajne jakieś rzadkie furki :P

No ja ja , tylko moją to dopiero co kupiłem , wasze to cacuszka aż pozazdrościć ;) Ja nie wiem czy bede ,chyba ze kolo 23 to tak srednio juz ;p

Co czwartek o 20 się zaczyna. Ostrzegam , że dużo dzieciarni przyjeżdża czasami , no ale są tez ogarnięci ludzie z którymi można pogadać. W dodatku często wpadają fajne jakieś rzadkie furki :P
Jeszcze jedno- w którym miejscu?

Mcdonald obok hali oliwii. Przyjezdza duzo aut i trzeba poszukac zazwyczaj miejsca ;p

Są tylko Alfy, czy inne marki też?

Nieee kolego to , że ja chłopaków dorwałem na spocie to nie znaczy,że tylko alfy. Alfy to wgl rzadkość chociaż ostatnio tez jakieś czerwone gt wpadło. Tam od zajobania syfikow golfów z jakimiś 1.8t jakieś mustangi i te sprawy :P

wpada ktos dzis ?:)
https://www.facebook.com/events/525150444491627/?acontext=%7B"action_history"%3A[%7B"surface"%3A"dashboard"%2C"mechanism"%3A"calend ar_tab_event"%2C"extra_data"%3A"[]"%7D]%2C"ref"%3A1%2C"source"%3A2%7D

Hej Panowie, powiedzcie mi cos odnosnie spotow w Trojmiescie? Widujecie sie czasami? Jesli nie to moze jakas organizacja do spotkania? :)
Chetnie wymienilbym wrazenia i spostrzezenia odnosnie Alfy jako ze jestem "swiezakiem" :)

TO CO?

Nadejszła juz wiekopomna chwiła zrobić jakiś spocik niezależny?
Bo wieki minęły od ostatniego :P

Niedziela , 22.09. Jakoś rano, tak 9.00 ? Miejsce zależnie od pogody?
Jak bez deszczu to parking przy Auchan, Szczęśiwa
a jak deszcz to Tesco chełm?

A w ogóle to ktokolwiek jest zainteresowany?

Ja jestem :) Dzisiaj wieczorem oddaję samochód do MM, jak zrobi go do końca tygodnia to z chęcią się zjawię żeby pochwalić się nowym nabytkiem [emoji14]

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Ja również chętny, chociaż AR do poprawek to może kilka podpowiedzi usłyszę ;p miejsce dowolne, godzina raczej tez ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ja również chętny, chociaż AR do poprawek to może kilka podpowiedzi usłyszę ;p miejsce dowolne, godzina raczej tez ;)

Hehe dosłownie przed chwila czytałem jakiś temat na forum w którym pytałeś o spoty w 3-mieście :)

Noo spotkałbym się chętnie, rozrzady załatwione ale cały czas sporo rzeczy do roboty... jako ze to moja pierwsza [notranslate]Alfa[/notranslate] to sami rozumiecie ;D

Noo spotkałbym się chętnie, rozrzady załatwione ale cały czas sporo rzeczy do roboty... jako ze to moja pierwsza [notranslate]Alfa[/notranslate] to sami rozumiecie ;D

A z ciekawości - co to za [notranslate]Alfa[/notranslate]?

Ostatnio w porywie wkur.... na humory mojego starego FES'a nabyłem najnowsza instancje MES'a
Także jakby co mogę wziąć jeśli ktoś by potrzebował coś przejrzeć...

Ostatnio w porywie wkur.... na humory mojego starego FES'a nabyłem najnowsza instancje MES'a
Także jakby co mogę wziąć jeśli ktoś by potrzebował coś przejrzeć...
Byłoby fajnie :) Co prawda mam kabelek ale bateria w laptopie trzyma mi 30s więc pożytek z niego żaden bo nie zdążę do samochodu dobiec [emoji23]

Ja jestem :) Dzisiaj wieczorem oddaję samochód do MM, jak zrobi go do końca tygodnia to z chęcią się zjawię żeby pochwalić się nowym nabytkiem [emoji14]

raczej na jutro Ci zrobi ;d moje auto u nich najdłużej było z 5h roboczych. Chłopaki wiedzą co robią i robią szybko bez ociągania się i jak mówią, że będzie gotowe na dziś to będzie gotowe :)

Amortyzatory
Powrót