Podłączyłem zmieniarkę, obyło się bez kodu. Nie wiem z czego to wynika, ale na początku nie działało sterowanie z kierownicy, jednak po którymś uruchomieniu zaczęło działać. Za to nie udało mi się jeszcze uruchomić muzyki z USB. Może za dużo wrzuciłem, bo całe 8GB i czasem wyświetla komunikat, że skanuje, ale i tak się dziwnie zachowuje, bo radio myśli, że odtwarza jakieś utwory, ale nic nie słychać. Czas sobie przeskakuje co parę sekund, a płyty zmieniają się losowo, raz CD4, raz CD2 raz CD6 i tak w kółko. Ostatecznie i tak z USB na razie odtwarza tylko ciszę. Dam mu jeszcze trochę czasu.
Co do jakości muzyki to jestem trochę rozczarowany, przynajmniej jeżeli chodzi o bluetooth. Do tej pory używałem Xiaomi Roidmi i jakość była bardzo podobna. Czasami tylko zdarzało się w górach, że były jakieś zakłócenia, ale bardzo rzadko. Jeżeli komuś nie zależy na sterowaniu z kierownicy to gorąco polecam Roidmi, naprawdę małym kosztem można mieć muzykę z telefonu. Jest też chyba wersja z zestawem głośnomówiącym.
Na razie wrzuciłem sam emulator za radio, bo nie miałem czasu przeciągać kabli. Jak będę miał więcej czasu chciałbym także mikrofon, ale zastanawiam się nad odpowiednim miejscem. Nie chcę dziurawić schowka, a chyba nie da się przeciągnąć tam kabli bez dodawania nowych otworów. Jeżeli już to chyba wolałbym dorobić gniazdo USB obok zapalniczki, a sam emulator pozostawić jednak zabudowany.
[MENTION=71693]Spider_AJ[/MENTION] masz jakieś zdjęcia z instalacji? Dużo roboty jest z włożeniem mikrofonu do obudowy lampki?