• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Montaż modułu Bluetooth

Yatoura. Kosztował chyba 340 zł. A gdzie umieściłęś mikrofon i jak bo może to stanowi problem?
Lewy górny róg przy szybie, lekko wystaje spodtapicerki.

Ja też mam jatura (hehe) ale tego najnowszego, z bluetooth juz wbudowanym (bo tylko o to mi chodziło właściwie). Może ten mikrofon w tym zestawie jest gorszy, bo wygląda chyba trochę inaczej z tego co pamietam

I to jest to na co liczyłem ;). Czyli istnieje taka opcja a skoro istnieje to trzeba ją wykorzystać ;D.
Wiesz może tylko czy każdy z wersji yatoura ma taką opcje czy tylko jakiś konkretny model? ;)

Lukne dzisiaj kolego w instrukcje i dam znac. Generalnie dostalem instrukcje od zwyklego i do yatoura z bt i wydaje mi sie ,że wzmianka o tym była w jednej i drugiej instrukcji , ale dam znać dzisiaj :) !

oran i moim zdaniem właśnie w tym tkwi problem, GT generalnie jest b. głośna przy wyższych prędkościach więc jak masz mikrofon przy szybie to nie dziwne że zbiera te szumy. Mam ten sam model co ty. Pociągnij mikrofon do lampki - to banalnie proste bo wystarczy wepchnąć pod podsufitką (któa nie jest w żaden sposób przyklejona i wkleić do lampki w miejsce dedykowane pod fabryczny mik - problem zapewne się rozwiąże.

Lukne dzisiaj kolego w instrukcje i dam znac. Generalnie dostalem instrukcje od zwyklego i do yatoura z bt i wydaje mi sie ,że wzmianka o tym była w jednej i drugiej instrukcji , ale dam znać dzisiaj :) !

Czekam w takim razie niecierpliwie ;). Podejrzewam, że gdy tylko dasz znać to alledrogo pójdzie w ruch patrząc, że obecnie jest kilka groszy i chwila czasu na zabawe przy Alfinie ;D.

oran i moim zdaniem właśnie w tym tkwi problem, GT generalnie jest b. głośna przy wyższych prędkościach więc jak masz mikrofon przy szybie to nie dziwne że zbiera te szumy. Mam ten sam model co ty. Pociągnij mikrofon do lampki - to banalnie proste bo wystarczy wepchnąć pod podsufitką (któa nie jest w żaden sposób przyklejona i wkleić do lampki w miejsce dedykowane pod fabryczny mik - problem zapewne się rozwiąże.

Ale tam nie ma prawa wiać - wieje bo brak ramek, ale w bocznych szybach, jak może wiać przy szybie czołowej? Zresztą ja i tak nie gadałem przez to, a dwa to GT jest na sprzedaż, bo mam już 159, więc nie będę już na kombinował ;)

Ostatnia edycja:
Wiać nie ma prawa, ale im bliżej źródła chałasu tym głośniej, a że mikrofon zbiera dość dobrze wszelkiej maści szumy, to szum może zagłuszać.

Amortyzatory
Powrót