Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
u mnie idealnie te same odległości. Ty miałeś auto po przygodzie, zgadza się? jeśli tak to może ktoś czymś udeżył w manetkę, ale źle zostało poskładane?
Zabrzmiało to jakbyś poza instalacja łopatek nie robił nic. Co z softwarem?ja wkładałem same łopatki w Giulii i Stelvio - mocowane na 4 wkręty do przełącznika zespolonego plus osłona dolna kolumny- nie ma potrzeby wymiany całego przełącznika zespolonego. wkręciki z pierwszego marketu - tylko se dopasować.
w używce to też nigdy nic nie wiadomo, może ktoś ruchańca zaliczył na przednim siedzeniu i podczas wygibasów manetkom się oberwało, albo ktoś coś przez przypadek wygiął? a może na taśmie w Cassino po prostu już była za 1 minutę przerwa kawowa jak Giuseppe montował manetki akurat w Twojej i się nie postarał. zrzucić kierownicę nie problem, sprawdź co jest nie tak, może trzeba dokręcić wkręt, może coś wyprostować
Jesteś z Rzeszowa? Gdzie to ogarniałeś?dokładnie
Będę jutro 7:15sam se zrobiłem
Obudowa jest inna przy wersji z manetkami. Moim zdaniem niemożliwe jest docięcie standardowej obudowy (u mnie się nie dało i zawsze był problem ocierania kierownicy). Kup Nowa osłonę do wersji z manetkami.Zamontowałem łopatki samodzielnie. Nie sądziłem ze umiemAle pytania jeszcze mam. Obudowę dociąłem i jest ok. Ale... Kierownica obciera o obudowę, a dodatkowo nie bardzo mi się spięła. Powinna być na sztywno? I co z kierownicą? Powinno jest ja osadzić możliwie najniżej czy dać trochę luzu od obudowy?
Chce kupić mesa. Co polecicie amatorowi?
Obudowa jest inna przy wersji z manetkami. Moim zdaniem niemożliwe jest docięcie standardowej obudowy (u mnie się nie dało i zawsze był problem ocierania kierownicy). Kup Nowa osłonę do wersji z manetkami.
Wysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka
Zamontowałem łopatki samodzielnie. Nie sądziłem ze umiemAle pytania jeszcze mam. Obudowę dociąłem i jest ok. Ale... Kierownica obciera o obudowę, a dodatkowo nie bardzo mi się spięła. Powinna być na sztywno? I co z kierownicą? Powinno jest ja osadzić możliwie najniżej czy dać trochę luzu od obudowy?
Chce kupić mesa. Co polecicie amatorowi?
Nie, dolną część jest inaczej ukształtowana. Wersja z łopatkami ma dodatkowe przetłoczenie, żeby zmieścić manetki. Wiem, bo mam obieRozni się tylko wycięciem wiec jak sie nie da da sie tylko estetyka nie kazdemu pasuje.