• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[159] Moja piękna, wymarzona 159 TI !!!

Piękna sztuka, ja tez szukałem ponad 6 m-cy i dorwałem czarna TI z tego samego roku ale z przelotem 165tys.
PS. nie chciałbyś się zamienić felgami na kolor grafitowy:P

Piękna sztuka, ja tez szukałem ponad 6 m-cy i dorwałem czarna TI z tego samego roku ale z przelotem 165tys.
PS. nie chciałbyś się zamienić felgami na kolor grafitowy:P
No, niegłupi plan :) pomyślę

Dodano po 2 minutes:

70 to jak nowka prawie
u mnie troche wiecej ( 198 )

No wiesz, dałem sobie kryterium do 90-100 bo robie koło 30 tys rocznie a auto zostanie minimum 4 lata u mnie a znając siebie to raczej się jej nie pozbędę tak prędko :)

Ostatnia edycja:
No, niegłupi plan pomyślę

Jakbys sie namyslil daj znac:P jak sie nikt nie znajdzie to na przyszły rok pomaluje na srebrny kolor. :P 1 maja bede w gliwicach to mozna podyskutowac w razie W:P>
Jak zrobi sie cieplej to tez sie pochwale swoja, bo jeszcze nie mialem okazji:)

Gratulacje dla kolegi! Też wyznaje zasadę "Szkoda życia na kupowanie aut rozsądnych" . Ja polowałem na swoją 159 3 lata (nie powiem bo nie udało mi się kupić dokładnie w 100% takiej komplementacji jak chciałem ale cóż nie jest to pierwsza i ostatnia 159 tka którą kupiłem. Kolego jak bedziesz ją sprzedawał to proszę o informacje bo też szukałem białej w wersji Ti z relingami tyle że Q4 a kupiłem czarną bez relingów Ti Q4.

Piekna Alfa,a pomysl na felgi w graficie popieram:)

O Ku*wa!!! My dream...powodzenia kolego i dbaj jak tylko najlepiej potrafisz o ta belle bo jest obledna.pozdrawiam:)

Okazało się, że gość od którego kupiłem to dobry kumpel mojego znajomego z Luxemburga ( uśmialiśmy się, że świat jest malutki) I ten znajomy ma 2.4 Ti do sprzedania. Jak chcesz mogę znaleźć to ogłoszenie. Aha, ale Ty chciałeś Rosso....a tamta jest czarna.

jestem uparty :) choć chciał bym ją kupić do lipca ...

Grzechem by było nie przyznać, że Alfietta jest obłędna!!! Pogratulować :)

15 tys euro dla sprzedającego(chciał 16 :) )

+ koszty przywiezienia i rejestracji. Niemiec, który mi podwyższył cenę napisał mi że finalnie poszła za 18 tys :)
Na polskim rynku to może drogo ale odnosząc to do rynku europejskiego myślę, że dobra cena.

Ostatnia edycja:
Piekna,gratulacje.

Zmotywowałes mnie swoimi zdjeciami do założenia kół letnich.

PS.Ładny grosz zapłaciłes za nią.A powiadają,że alfy, nawet te w dobrym stanie,w ogóle nie są w cenie ...

15 tys euro dla sprzedającego(chciał 16 :) ) + koszty przywiezienia i rejestracji. Niemiec, który mi podwyższył cenę napisał mi że finalnie poszła za 18 tys :) Na polskim rynku to może drogo ale odnosząc to do rynku europejskiego myślę, że dobra cena.
moim zdaniem warta takich pieniedzy bo autko piękne i konkretne, w Polsce ze świeczką takiej szukać :) ja w zeszłym roku też skupiłem się na zachodnim rynku tylko miałem troszkę mniejszy budżet (12tyś) szukałem, szukałem i w końcu znalazłem ta jedyną w Dreznie :)

No brzydka to ona na pewno nie jest ;) Gratulacje i przyjemności z korzystania.
Wymienić te naklejki i felgi grafitowe i będzie świetnie.

Pojechałem na ustawienie geometrii. Koleś się pyta: ile pan za to dał?;
- 60
- ile???!!!!!a nie chciał pan BMW??
- nie, Mam reakcję anafilaktyczną na niemieckie auta. Wysypka, duszność, itd....;-)

Ostatnia edycja:
Też byłem dziś na geometrii. Powiedział mi, że mi nie ustawi bo ma program pod serię lub wersje Ti, a w mojej jest inne ET, minimalnie szersza felga i sprężyny obniżające ...

Może mi ustawić względem serii co do setnych części mm, ale gwarancji mi nie daje, że mi opony nie będą się ścierać z którejś ze stron... Ewentualnie gdybym miał nie wiem: program, ustawienia czy coś w tym stylu to może mi zrobić geometrię pod te felgi i te sprężyny Eibacha. Sprzęt jakim dysponują to jakiś 3D Hunter HawkEye

A nie wiecie czy jest różnica w normach między TI i zwykłą?
Ja miałem za bardzo pochylone tylne koła tak, że przycinało gumy przyśrodkowo.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót