Moja kochana 156 TURBO !!!! SPRZEDAM !!!!

Witam
Dzieki za komentarze
Jeśli chodzi o koszty przerobki cena bez vatu około ośmiu tyś zł razem z vatem i wskaźnikami około dziesięciu tyś ,czy jest sens montować do 1,6 TURBO ktoś napisali, zależy jak dla kogo patrząc racjonalnie to na pewno nie ,bo zamiast malować za 10tys i uturbiac za 10tys to by można kupić mocniejsza alfe heh i tyle… ale dalej była by to normalna seryjna alfa a ja chciałem zrobić po prostu cos ciekawego i jestem bardzo zadowolony polecam

Numis napisał:
Jak to miało być do mnie to nie zazdroszczę itp. Moje auto możesz zobaczyć również w tym dziale...
A auto wygląda teraz jak jakaś calibra a nie 156 i tyle.

moge tylko powiedziec ze samochod ukarze sie w magazynie GT ,wiec nie jest to jakas :!: :!: :!: cali :shock: heh :lol:

robak#21 napisał:
Numis napisał:
Jak to miało być do mnie to nie zazdroszczę itp. Moje auto możesz zobaczyć również w tym dziale...
A auto wygląda teraz jak jakaś calibra a nie 156 i tyle.

moge tylko powiedziec ze samochod ukarze sie w magazynie GT ,wiec nie jest to jakas :!: :!: :!: cali :shock: heh :lol:
A w ostatnim numerze magazynu GT było nawet Daewoo Espero :D I nawet w podobnym stylu zrobione :d

Bardzo fajnie wygląda . Niczym z filmu Szybcy i wściekli .Gratuluję!!

Numis napisał:
A w ostatnim numerze magazynu GT było nawet Daewoo Espero :D I nawet w podobnym stylu zrobione :d

moze kiedys kupisz sobie 156 i docenisz piekno lini tego modelu nie mylac go z cali ,czy espero,narazie tylko pozazdroscic twojej zajefajnej furki chyle czoła...

robak#21 napisał:
Numis napisał:

moze kiedys kupisz sobie 156 i docenisz piekno lini tego modelu nie mylac go z cali ,czy espero,narazie tylko pozazdroscic twojej zajefajnej furki chyle czoła...

Wiesz, mam w domu od 8 lat Alfę 156, doskonale znam i ubóstwiam to auto.
I stąd moja frustracja, że ktoś robi z tym autem coś takiego!

I czytając posty dokładnie wywnioskowałbyś, że nie porównuję samochodu do cali czy espero, tylko metamorfozę, którą Ty wykonałeś i modna jest wśród użytkowników tego typu aut.

A co do ironii dotyczącej mojego auta to proszę, komentuj.
Ja przynajmniej nie robię z AR jarmarku.

Numis napisał:

I czytając posty dokładnie wywnioskowałbyś, że nie porównuję samochodu do cali czy espero, tylko metamorfozę, którą Ty wykonałeś i modna jest wśród użytkowników tego typu aut.

Dlaczego odrazu ironii :!: ,bardzo ładna seria ,moze nie dokonca jestm zwolennikiem odklejania znaczkow z progow :|?: i wklejania na blotniki ale wyglada to calkiem dobrze :mrgreen:

robak#21 napisał:
Numis napisał:

Dlaczego odrazu ironii :!: ,bardzo ładna seria ,moze nie dokonca jestm zwolennikiem odklejania znaczkow z progow :|?: i wklejania na blotniki ale wyglada to calkiem dobrze :mrgreen:

No i tutaj dochodzimy do sedna sprawy!
Bo Ty nawet nie rozumiesz co te koniczynki oznaczają i że taki detal może być więcej wart niż 10 kilogramów Twoich spoilerów!
Nie wiesz że masz do czynienia z wysublimowaną stylistyką, którą bezczelnie niszczysz...

Numis napisał:
Bo Ty nawet nie rozumiesz co te koniczynki oznaczają i że taki detal może być więcej wart niż 10 kilogramów Twoich spoilerów!
Nie wiesz że masz do czynienia z wysublimowaną stylistyką, którą bezczelnie niszczysz...

hehehehehehe dobrze wiem co znaczą :mrgreen:
tylko nie wiem jaki ma sens przyklejanie tego oznaczenia na seryjny samochod ;//
to tak jakby kupic koszulke i wprasowa znaczek podziwiam :!:

robak#21 napisał:
Numis napisał:

hehehehehehe dobrze wiem co znaczą :mrgreen:
tylko nie wiem jaki ma sens przyklejanie tego oznaczenia na seryjny samochod ;//
to tak jakby kupic koszulke i wprasowa znaczek podziwiam :!:

Dobra, mój ostatni post, na prawdę nie mam o czym z Tobą rozmawiać...
Zrobiłeś z Alfy wiochę, no i dobrze Ci z tym.
Mnie to boli, no bo zepsułeś piękne auto.
Jak chcesz komentować moje auto, to masz od tego inny temat.
Mimo wszystko pozdrawiam.

Numis dzieki za wypowiedz tylko czemu tak ostro ze bezczelnie :!: cos niszczę i td. kazdy ma swoje zdanie i chwała ci za to

pozdrawiam

a ile kosztowało lakierowanie??

rwniez mi sie podoba ale oczywiscie przedni zderzak na inny wymienic...

Witam

cały zabieg czyli rozbieranie samochodu na czesci pierwsze i przygotowaniu go do lakierowania+samo lakierowanie sześciokrotne dla uzyskania głębi koloru + kombinowanie przez 2 tygodnie (malowaniu próbnych kawałków na płytkach ,oraz dobieranie odpowiedniej ilości składników aby odcień był taki jaki jest) ,skończyło sie na lakierze który posiada aż 80% perły w perle cena z vat 9 tys 500 zl ale naprawde zostało to zrobione w 100% profesjonalnie polecam ,oczywiscie trzeba doliczyc koszty czesci takich jak uszczelki szyb,spinki,naklejki matowe na słup. oraz pare innych ktore trzeba bylo kupic w ASO

pozdrawiam

Numis napisał:
Zycie jest zbyt piekne zeby sie tak denerwowac :mrgreen:
Napisałeś swoje zdanie i koniec, nie wiecej nie mozesz, jednym sie podoba innym nie.

robak#21 napisał:
naprawde zostało to zrobione w 100% profesjonalnie polecam

profesjonalnie? ja tu widzę fuszerkę, maska została czarna :mrgreen:

marekm napisał:
a to tak ma być bo jest tak ładnie czy są inne powody?

tak dokładnie jak napisał williamdrake narazie tak to bedzie bo za maske z carbonu do alfy chca 3500 8(((

robak#21 napisał:
marekm napisał:
a to tak ma być bo jest tak ładnie czy są inne powody?

tak dokładnie jak napisał williamdrake narazie tak to bedzie bo za maske z carbonu do alfy chca 3500 8(((

ok, rozumiem :) taka imitacja lekkiej maski :) taka prasowanka :)

Amortyzatory
Powrót