sebo18188
Nowy
Zgadza się.Jesli auto bedzie bezawaryjne to stycznosc bedzie mial tylko i wyłącznie z kierownikiem serwisu podczas przegladow okresowych.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zgadza się.Jesli auto bedzie bezawaryjne to stycznosc bedzie mial tylko i wyłącznie z kierownikiem serwisu podczas przegladow okresowych.
Gratulacje!
Teraz tylko pakiet startowy, EGR, DPF i klapy out i szerkości![]()
![]()
Nie każdy kupuje auto, żeby się nim zachwycać, robić dziesiątki zdjęć, opisywać każdy kilometr i wrażenia z każdego wciśnięcia nowego guzika.
Pojechaliśmy do Citroena i tak oto zmieniam Alfę na Cytrynęładnie w środku, miły salon - różnica diametralna dla mnie.
I cytrynka troche juz jest na rynku.A Alfa to nowe auto i może być często w Aso.
ale kupowanie samochodu na podstawie salonu... Będziesz jeździł salonem, czy samochodem?![]()
A to zależyW momencie, kiedy towar/usługa jest porównywalna...
ale kupowanie samochodu na podstawie salonu... Będziesz jeździł salonem, czy samochodem?
Wolę sprzedawcę który jasno mi powie o bolączkach danego modelu
To tylko w Alfie - wg sprzedawców te samochody mają głównie wady . Przynajmniej z mojego doświadczenia tak wynika...
Czasami mam wrażenie ze mówię w innym języku.
OP - życzę powodzenia i przyjemności z jazdy.
Dla pozostałych komentujących - nie salon ładny w środku tylko auto.
Za duży skrót myślowy najwyraźniej mi wyszedł.
Z drugiej strony - wg mnie jeśli sprzedażowa cześć salonu jest do kitu, to jak wyglada serwis? To musi dopiero byc dno.
bravojeśli na poważnie brałeś alfę pod uwagę to twoja determinacja w porównaniu obydwu samochodów była godna podziwu... Nie wykonałeś jazdy próbnej a fakt, że salon alfy w łodzi jest słaby, zadecydował jaki samochód masz kupić…szkoda gadać.
Mam nadzieję, że na alfę i tak nie było cię stać a do salonu pojechałeś uspokoić sumienie, wtedy nie ma co się czepiać. Wiadomo, że c5 to staroć i do tego citroen, także kosztowal pewnie 2/3 tego co alfa.
Oby tylko nie było tak, że to żona wybierała auto a ty nie miałeś żadnych argumentów za alfą bo pojechałeś do niewłaściwego salonu. Wtedy cytryną długo nie pojeździsz a już będziesz kombinował jak tu wymienić ją na alfę![]()
Przeciez skoro jestes na ah to na inne marki nawet nie patrz, nie myśl a Boze bron kupować.
Och jaka ta Alfa cudna.A jak jezdzi( pewnie jak większość nie mam pojecia).ale co tam. Jest najlepsza..
3x edytowałem odpowiedź, ale nie dam rady nawiązać dyskusji z Tobą. Próbowałem, Win7 mi świadkiem.Jeśli na poważnie brałeś Alfę pod uwagę to twoja determinacja w porównaniu obydwu samochodów była godna podziwu... Nie wykonałeś jazdy próbnej a fakt, że salon Alfy w Łodzi jest słaby, zadecydował jaki samochód masz kupić…Szkoda gadać.Mam nadzieję, że na Alfę i tak nie było Cię stać a do salonu pojechałeś uspokoić sumienie, wtedy nie ma co się czepiać. Wiadomo, że C5 to staroć i do tego Citroen, także kosztowal pewnie 2/3 tego co Alfa. Oby tylko nie było tak, że to żona wybierała auto a ty nie miałeś żadnych argumentów za Alfą bo pojechałeś do niewłaściwego salonu. Wtedy Cytryną długo nie pojeździsz a już będziesz kombinował jak tu wymienić ją na Alfę![]()