Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie zdziwiłbym się, gdyby ojciec założyciel całkiem zamknął temat. Jego temat, to jego sprawa ile zdjęć zamieszcza. Może nie lubi się udzielać lub po prostu nie ma czasu na takie pierdoły. Forum to nie pępek świata.Po takim hejcie to akurat się coś pojawi. xD
Nie zdziwiłbym się, gdyby ojciec założyciel całkiem zamknął temat. Jego temat, to jego sprawa ile zdjęć zamieszcza. Może nie lubi się udzielać lub po prostu nie ma czasu na takie pierdoły. Forum to nie pępek świata.

A jaki to problem pomalować belke na czarno? Chyba ze lakiernik idiota, a tych to z 99,99% jest z ich populacji.
Co do gulii - gratuluje zakupu, wiem jak cieszy nowe auto.
Byłem przed wyborem auta i odwiedziłem salon Alfy - stała taka jakaś 170, czy 180km diesel. Ale w środku taka bieda, ze nic mnie zachęcało do nawet jazdy próbnej.
Pewnie jakby była jakaś skóra i lepsze fotele...
Nie każdy kupuje auto, żeby się nim zachwycać, robić dziesiątki zdjęć, opisywać każdy kilometr i wrażenia z każdego wciśnięcia nowego guzika.
Nie bił piany miesiącami, nie hejtował i nie gloryfikował Giulii a pojechał do salonu i zapodał nietuzinkowe auto do zwykłego użytkowania.
To nie zainteresowałeś się nawet jak wyglądają lepsze odmiany ? Na jazdach są co najmniej przyzwoicie wyposażone wersje. Jeśli nie drążyłeś tematu to byłeś pewnie do Alfy negatywnie nastawiony. I co w końcu kupiłeś ?
Gratuluje zakupu nowego auta na podstawie wyglądu/obsługi salonuOczekiwałem więcej po ogromnym hypie jaki został zrobiony dookoła Gulii. Za 140k mogę wziac bmw3 albo mercedesa C. Wg auta wyglądają znacznie lepiej wewnątrz.
Druga sprawa, ze bardzo negatywne wrażenie wywołał salon alfy w podłódzkiej Starowej Gorze - Autotraper. Przyjechałem z zona swoją Alfa do salonu - rano, pusto. Przez 20min nikt nawet dzień dobry powiedzieć nie podszedł.
Pojechaliśmy do Citroena i tak oto zmieniam Alfę na Cytrynęładnie w środku, miły salon - różnica diametralna dla mnie.
Przy okazji - 156 2.5 połlift na sprzedaż bedzie niebawem.
Tak jasne, bmw 3 lub mercedes c za 140k mówie o nowym, jest super wykonany w środku, z cudownych materiałów i z bogatym wyposażeniem itp. itd. Śmieszny jesteś....Oczekiwałem więcej po ogromnym hypie jaki został zrobiony dookoła Gulii. Za 140k mogę wziac bmw3 albo mercedesa C. Wg auta wyglądają znacznie lepiej wewnątrz.
Druga sprawa, ze bardzo negatywne wrażenie wywołał salon alfy w podłódzkiej Starowej Gorze - Autotraper. Przyjechałem z zona swoją Alfa do salonu - rano, pusto. Przez 20min nikt nawet dzień dobry powiedzieć nie podszedł.
Pojechaliśmy do Citroena i tak oto zmieniam Alfę na Cytrynęładnie w środku, miły salon - różnica diametralna dla mnie.
Przy okazji - 156 2.5 połlift na sprzedaż bedzie niebawem.
Jesli auto bedzie bezawaryjne to stycznosc bedzie mial tylko i wyłącznie z kierownikiem serwisu podczas przegladow okresowych.Tak jasne, bmw 3 lub mercedes c za 140k mówie o nowym, jest super wykonany w środku, z cudownych materiałów i z bogatym wyposażeniem itp. itd. Śmieszny jesteś....
W sumie najważniejsza jest obsługa klienta, przecież to jest najważniejsze po zakupie nowego samochodu. Będziesz z nimi jeździł przez setki tysięcy km.