Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Przypadek?? Nie sądzęAha, i szacun za Doblo na chlapaczach xD
- wydech końcowy Magneti Marelli SS900R – teraz Blondyna brzmi tak jak powinna. Od razu mogę powiedzieć, że jest to kolejny must have do Julki. Pomimo tego, że całość sprzedawana jest jako „for race use only” wcale nie jest uciążliwa w trasie. Brzmi bajecznie – i tyle powiem.
- sprężyny Novitec – wg mnie zwiększył się komfort i pewność prowadzenia w porównaniu do H&R, niestety autko stoi troszkę wyżej niż poprzednio. I to boli. Trochę kilometrów już zrobiłem więc już bardziej nie siądzie :/
- wyświetlacz zyskał nową szatę graficzną
Aha, i szacun za Doblo na chlapaczach xD[/QUOTE
haha no rzeczywiście - jest dystans
Ten wydech to z jakiś akcesoriów jest czy jak? Bo aż mnie dziwi ze taka firma robi coś sportowego. Sprężyny czemu zmieniałeś?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A do radia wrzuciłeś jakąś aktualizację?
może się uda na najbliższym spocie w Szczecinie .
bardzo dziwne, w końcu Noviteci oferują największe obniżenie z dostępnych sprężyn i największą twardość
nie bałeś się że zainstalujesz sobie jakiegoś syfa? do mnie jakoś plik zamieszczony na youtubie nie przemawiał

Ja chcę usłyszeć ten nowy wydech