omen
Nowy
BzduraZ drugiej strony z wielkością IC też nie ma co przesadzać, szczególnie gdy korzystamy z auta na co dzień, bo powstaje wtedy duży lag przy starcie turbo.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
BzduraZ drugiej strony z wielkością IC też nie ma co przesadzać, szczególnie gdy korzystamy z auta na co dzień, bo powstaje wtedy duży lag przy starcie turbo.
No właśnie, czy jest sens się bawić w zmianę IC w przypadku gdy nie planuję zwiększania mocy w silniku??
Rozważając zmianę IC bardziej chodziło mi o to co by silnik miał lżej w upalne dniTen litr pojemności więcej pewnie by w tym pomógł.
Z drugiej strony z wielkością IC też nie ma co przesadzać, szczególnie gdy korzystamy z auta na co dzień, bo powstaje wtedy duży lag przy starcie turbo.
Gdyby ktoś zapomniał jak QV wygląda
Zmieniasz same opony czy masz 2 komplety felg?

Ja caly czas czekam na watek o Twojej AlfieNa zimę wybór 17 tek jest rozsądny, felgi piekne. Btw. U mnie Short Shifter już zamontowany, trochę wymaga przyzwyczajenia![]()
W takim towarzystwie to na razie wstyd pokazywaćJa caly czas czekam na watek o Twojej Alfie![]()