[159] Moja biała 159 :)

przemo35

Nowy
Auto
159 1.9jtd 150km
W końcu moja pierwsza alfa rok 2006 kolor grafitowy, oklejony :) 1.9jtd 150km wyposażenie hmmmm w miarę. Najważniejsze, że bardzo ją lubię! Ps. ta druga do sprzedania.

WP_20140123_001.jpgWP_20140123_002.jpgWP_20140123_003.jpgWP_20140123_005.jpgIMGP3432.jpgIMGP3435.jpg

Ostatnia edycja:
Pogratulować. W bieli jej do twarzy bo te czarne już się przejadly niczym czarne passaty b6 :sarcastic:. Wszystkie takie same.Ciekawe jakby się z czarnym dachem prezentowała.

:beer:

myślałem o czarnym dachu ma ktoś może jakąś fote poglądową? na szarej są 19/35/235 gugiaro :) ciekawe jak by się prezentowały w połączeniu z białym sedanem heheh. na żywo prezentują się obłędnie.

Ostatnia edycja:
Ja bym się nie zastanawiał ,tylko te felgi już dawno bym przełożył :) Ale ja to ja :P , gratuluję wyboru koloru 159-tka w bieli wygląda obłędnie :)

Trochę więcej byś o niej napisał...

Szara taka sobie. Biała jak na białą przystało - rzadki okaz, pasuje czarny dach i ewent. czarna maska. Dobre alu 18" i będzie miód.

kupię felgi z szarej :D

IMGP3627.jpgIMGP3623.jpg
alfa utrwala mnie w przekonaniu że jest najładniejsza :) pomimo tego, że zaświecił mi się ostatnio błąd egr. Oczywiście szybko się z tym uporałem we własnym zakresie! I dalej się nią ciesze!

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Mała aktualizacja mojej 159...:) jak Wam się podoba.Kierownica obszyta skórą, szyta czerwoną nitką, lewarek też dostał nową perforowaną skórkę i czerwoną nitkę :)

Załączniki

• DSC_0090.jpg
    DSC_0090.jpg
    97.3 KB · Wyświetleń: 262
  • DSC_0097.jpg
    DSC_0097.jpg
    105.9 KB · Wyświetleń: 287
  • DSC_0086.jpg
    DSC_0086.jpg
    133.9 KB · Wyświetleń: 267
  • DSC_0083.jpg
    DSC_0083.jpg
    93.9 KB · Wyświetleń: 264
Ostatnia edycja:
Fajna dźwignia zmiany biegów. Dawałeś obszywać czy kupiłeś gotową? Zrób jakieś zdjęcia z bliska :)

lewar chyba obszywany, nie widzialem takich gotowych ..
swoją drogą dziwnie ludzie wybierali.. skóra jest ale multikiery juz brak. dziwne połaczenie :P

ale i tak cuuuudna ;) a nad tym dachem w czerni serio bym sie zastanowił.

Ostatnia edycja:
Lewar idzie taki zrobić, to nie problem.
Biała dziewiątka w sedanie- cudo. Większe felgi tylko bym włożył i byłbym już zadowolony. Ramki forumowe będą?
Szerokości

lewar obszyty za 50 zł w Dobrzykowicach, kiere obszywał gość z Wałbrzycha pod moim domem bez ściągania 180zł. Ramki będą :) co multi kiery to bardzo dziwna konfiguracja:blink: elektryka foteli pamięć,lusterka składane,a na przyciski poskąpił haha

Jak masz to wrzuć jakieś dokładniejsze zdjęcie tej gałki. No i widzę, że kapsel na niej pomalowałeś na czarno? Fajny pomysł! Pierwszy raz widzę, czym malowałeś?

Piękna :) też chciałem białą ale wyszło inaczej. Spróbowałbym z czarnym dachem i dla mnie obłędnie :)

P.S. masz xenony ?

Biała wygląda fantastycznie. Napisz coś o oklejeniu kto oklejał jak z trwałością. I oczywiście koszty.

Amortyzatory
Powrót