Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
W końcu moja pierwsza alfa rok 2006 kolor grafitowy, oklejony 1.9jtd 150km wyposażenie hmmmm w miarę. Najważniejsze, że bardzo ją lubię! Ps. ta druga do sprzedania.
Pogratulować. W bieli jej do twarzy bo te czarne już się przejadly niczym czarne passaty b6 :sarcastic:. Wszystkie takie same.Ciekawe jakby się z czarnym dachem prezentowała.
myślałem o czarnym dachu ma ktoś może jakąś fote poglądową? na szarej są 19/35/235 gugiaro ciekawe jak by się prezentowały w połączeniu z białym sedanem heheh. na żywo prezentują się obłędnie.
alfa utrwala mnie w przekonaniu że jest najładniejsza pomimo tego, że zaświecił mi się ostatnio błąd egr. Oczywiście szybko się z tym uporałem we własnym zakresie! I dalej się nią ciesze!
Mała aktualizacja mojej 159... jak Wam się podoba.Kierownica obszyta skórą, szyta czerwoną nitką, lewarek też dostał nową perforowaną skórkę i czerwoną nitkę
Lewar idzie taki zrobić, to nie problem.
Biała dziewiątka w sedanie- cudo. Większe felgi tylko bym włożył i byłbym już zadowolony. Ramki forumowe będą?
Szerokości
lewar obszyty za 50 zł w Dobrzykowicach, kiere obszywał gość z Wałbrzycha pod moim domem bez ściągania 180zł. Ramki będą co multi kiery to bardzo dziwna konfiguracja:blink: elektryka foteli pamięć,lusterka składane,a na przyciski poskąpił haha
Jak masz to wrzuć jakieś dokładniejsze zdjęcie tej gałki. No i widzę, że kapsel na niej pomalowałeś na czarno? Fajny pomysł! Pierwszy raz widzę, czym malowałeś?
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.