FilipoInzhagi
Użytkownik
Witam,jak tu można wrzucić fotkę. ...nie ogarniam.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja decydowałbym się na grafit z połyskiem, albo czarny z połyskiem.Witam. Panowie mam takie pytanie czy do koloru grigio stromboli felga srebna czy grafit w polysku mowa tu o 19'TI sam nie wiem może ktoś doradzi?
Witam. Też mi bliżej do grafitu ale chciałem się poradzić kolegów z forum...a rada od kolegi co ma jedną z najładniejszych 159- tek jakie widziałem w swoim życiu zobowiązuje...leci w grafit -dziękuję pozdrawiam.Ja decydowałbym się na grafit z połyskiem, albo czarny z połyskiem.
Pozdrawiam.
Rafał
Fajna bellaPrzyciemnianie lamp nie osłabiło i tak słabego światła cofania ?
![]()
ładna sztukadokładke pod zderzak kupowałeś czy juz była ? gdzie taka można dostac ?
jeśli chodzi o 159To wyszła bardzo spoko
![]()
Heh dzięki, miałem na myśli... (jak tu zapodać fotkę bez załączników )teraz już wiem że potrzebna odpowiednią ilość postów,uczymy się. Tak na marginesie 12.02 udajemy się z Bellą na wymianę sprzęgła plus 2mas i regeneracja skrzyni M32 terminy jak w NFZ czyli trochę większy wydatek się szykuje,oczywiście zdam relacje może się komuś kiedyś przydać w pobliżu Krakowa.Pozdrawiam.
Powiem tak dużego wyboru to zabardzo nie ma w Krakowie i okolicach na regenerację m32 były dwie opcje Jawornik koło Myślenic i Dojazdów firma Anmar za Hutą gm.Kocmyrzow. Wybrałem drugą opcję( szybszą )acz kolwiek nieco droższą,w życiu tam nie byłem i nieznam ludzi, firma już przewijała się na forum i opinie pozytywne,dają gwarancję to w zasadzie tyle...u mnie jeszcze dochodzi sprzęgło kompletne więc i kwota też odpowiednia ale miałem tego świadomość więc jest ok mam nadzieje że będzie dobrze...a czemu pytasz może masz jakieś info? Pozdrawiam.z ciekawości w jakim warsztacie wymieniasz owe elementy ?![]()
Też myślałem nad kolegą [MENTION=12658]pampik[/MENTION] nawet rozmawiałem z nim ale logistyczne nie dam radę tego ogarnąć PS. Jego oferta była najlepsza do tego same pozytywy.Też mnie czeka m32, i ja myślę nad Jawornikiem (mam tam jakieś znajomości). Ale to i tak są konkretne kwoty pieniężneoraz zastanawia mnie oferta kolegi z reklamy na forum
![]()