[159] Alfa Romeo 159 by FilipKrakow

FilipoInzhagi

Użytkownik
Auto
AR 159 była Stelvio 280
Witam,jak tu można wrzucić fotkę. ...nie ogarniam.

Załączniki

• 20171109_110247.jpg
    20171109_110247.jpg
    92.9 KB · Wyświetleń: 0
  • 20171109_105919.jpg
    20171109_105919.jpg
    56.1 KB · Wyświetleń: 0
  • 20171109_105956.jpg
    20171109_105956.jpg
    80.5 KB · Wyświetleń: 1
  • 20171109_110019.jpg
    20171109_110019.jpg
    85.3 KB · Wyświetleń: 1
  • 2017-12-20 08.35.37.jpg
    2017-12-20 08.35.37.jpg
    85.6 KB · Wyświetleń: 1
Ostatnia edycja:
Dziękuję. Na wiosnę dostanie nowe felgi i progi od TI więc będzie jeszcze ładniej się prezentować.

- - - Updated - - -

Przyciemnione taką samą folią jak szyby 75%

Witam. Panowie mam takie pytanie czy do koloru grigio stromboli felga srebna czy grafit w polysku mowa tu o 19'TI sam nie wiem może ktoś doradzi?

Witam. Panowie mam takie pytanie czy do koloru grigio stromboli felga srebna czy grafit w polysku mowa tu o 19'TI sam nie wiem może ktoś doradzi?
Ja decydowałbym się na grafit z połyskiem, albo czarny z połyskiem.
Pozdrawiam.
Rafał

Ja decydowałbym się na grafit z połyskiem, albo czarny z połyskiem.
Pozdrawiam.
Rafał
Witam. Też mi bliżej do grafitu ale chciałem się poradzić kolegów z forum...a rada od kolegi co ma jedną z najładniejszych 159- tek jakie widziałem w swoim życiu zobowiązuje...leci w grafit -dziękuję pozdrawiam.

Fotka w zimowej scenerii zrobiona więc czekamy na wiosnę

Załączniki

• 20180121_140920.jpg
    20180121_140920.jpg
    60.4 KB · Wyświetleń: 0
Fajna bella ;) Przyciemnianie lamp nie osłabiło i tak słabego światła cofania ? :)

Fajna bella ;) Przyciemnianie lamp nie osłabiło i tak słabego światła cofania ? :)

Dzięki. Światło cofania po przyciemnieniu lamp praktycznie znikło,zastosowałem żarówkę led już nawet zapomniałem parametrów ale mocna i nastała jasność przy cofaniu.

ładna sztuka :) dokładke pod zderzak kupowałeś czy juz była ? gdzie taka można dostac ?

ładna sztuka :) dokładke pod zderzak kupowałeś czy juz była ? gdzie taka można dostac ?

Dzięki. Dokładkę kupowałem na znanym portalu,to jest dokładka od Leona cupry 1 trzeba trochę rzeźby zastosować tzn.ściąć dwa plastikowe bolce na środku i na wkrętach z grubym gwintem przymocować,ja użyłem fleksa do pozbycia się środkowych bolców,przy kręceniu najlepiej zacząć od środka bo trzeba minimalnie ją zagiąć na rogach, drobiazg ja to ogarnąłem pod domem na lewarku w 15 minut. Koszt dokladki 159 PLN pozdrawiam.

jeśli chodzi o 159 :p To wyszła bardzo spoko :D

Heh dzięki, miałem na myśli... (jak tu zapodać fotkę bez załączników )teraz już wiem że potrzebna odpowiednią ilość postów,uczymy się. Tak na marginesie 12.02 udajemy się z Bellą na wymianę sprzęgła plus 2mas i regeneracja skrzyni M32 terminy jak w NFZ czyli trochę większy wydatek się szykuje,oczywiście zdam relacje może się komuś kiedyś przydać w pobliżu Krakowa.Pozdrawiam.

No niestety taki urok tych skrzyń... Ja zaryzykowałem Qtronic - i tak po dwóch latach jak najbardziej nie żałuję decyzji ;)

Heh dzięki, miałem na myśli... (jak tu zapodać fotkę bez załączników )teraz już wiem że potrzebna odpowiednią ilość postów,uczymy się. Tak na marginesie 12.02 udajemy się z Bellą na wymianę sprzęgła plus 2mas i regeneracja skrzyni M32 terminy jak w NFZ czyli trochę większy wydatek się szykuje,oczywiście zdam relacje może się komuś kiedyś przydać w pobliżu Krakowa.Pozdrawiam.

z ciekawości w jakim warsztacie wymieniasz owe elementy ? :P

z ciekawości w jakim warsztacie wymieniasz owe elementy ? :P
Powiem tak dużego wyboru to zabardzo nie ma w Krakowie i okolicach na regenerację m32 były dwie opcje Jawornik koło Myślenic i Dojazdów firma Anmar za Hutą gm.Kocmyrzow. Wybrałem drugą opcję( szybszą )acz kolwiek nieco droższą,w życiu tam nie byłem i nieznam ludzi, firma już przewijała się na forum i opinie pozytywne,dają gwarancję to w zasadzie tyle...u mnie jeszcze dochodzi sprzęgło kompletne więc i kwota też odpowiednia ale miałem tego świadomość więc jest ok mam nadzieje że będzie dobrze...a czemu pytasz może masz jakieś info? Pozdrawiam.

Też mnie czeka m32, i ja myślę nad Jawornikiem (mam tam jakieś znajomości). Ale to i tak są konkretne kwoty pieniężne :D oraz zastanawia mnie oferta kolegi z reklamy na forum :P

Też mnie czeka m32, i ja myślę nad Jawornikiem (mam tam jakieś znajomości). Ale to i tak są konkretne kwoty pieniężne :D oraz zastanawia mnie oferta kolegi z reklamy na forum :P
Też myślałem nad kolegą [MENTION=12658]pampik[/MENTION] nawet rozmawiałem z nim ale logistyczne nie dam radę tego ogarnąć PS. Jego oferta była najlepsza do tego same pozytywy.

Amortyzatory
Powrót