Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z tymi siłownikami to nie wiem czy będzie lepiej. Ja mam swoją już prawie 3 rok i dalej tak rwie do góry że jakbym puścił klapę to aż przegina zawiasy jak szarpnie u góry. Nie wiem o co kaman, czy producenci mają jakiegoś byka odnośnie siły tych siłowników czy co. Chciałem zakładać sprężynki żeby się Klapa sama podnosiła, ale jak zobaczyłem jak się zachowuje u góry to odpuściłem. A ktoś tu na forum wklejał foty przegiętego dachu od szarpania klapą właśnie.Dzisiaj założyłem nowe amortyzatory tylnej klapy, bo już słabo działały, ale klapa się trzymała w gorze, do soboty, jak to spadła mi na głowę i plecy… kupiłem magneti marelli. Pasują idealnie, ale są zbyt mocne i mocno wyrzucają klapę, ale to pewnie się z biegiem czasu poprawi.
No i padła żarówka mijania z przodu, to wymieniłem dwie od razu na jakieś philipsy +30% bo takie mieli w sklepie (w cenie pewnie razy dwa do tej w necie, ale jak mus to mus)
O widzisz, coś nowego zawsze. Ja z takimi już auto kupiłem, ale trzeba będzie wymienić.Bo kupujecie siłowniki bez hamulca przy końcu skoku.
Wystarczy kupić Stabilusa i problemu nie maPodpowiem - kupując Febi w środku są Stabilusa właśnie, a cena sporo niższa
Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka