Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Dzięki za fotki. Kojarzysz możę producenta? Bo są jakoś tak podobne do moich.
piękna QV, fajnie że trzymasz się oryginału! Powoli te samochodu idą w górę i to pewnie ostatki by dostać go jeszcze w miare przystepnej cenie i stanie. Temat będę sledził z ciekawością!!!
Dzięki redziar.Będę aktualizował.
Dużo robię przy niej detali, którymi większość się nie przejmuje. Dla przykładu, takie rzeczy jak renowacja notorycznie zaniedbywanej osłony radia czy mechanizmu jej płynnego otwierania, to są rzeczy, które u mnie muszą działać bez zarzutu.Opiszę wszystko z czasem.
Wiesz co, nie pamiętam dokładnie. Wydaje mi się, że to TSW, ale głowy nie dam. Jak ostatnio miałem je rozebrane to tak pamętam, ale nie mogłem ich znaleźć na necie nigdzie. Przy najbliższej okazji spiszę dokładnie co i jak. Rozmiar natomiast to 18", 35mm offset, 7,5" szerokości z oponami 225mm, profil 40.
A jakie Ty masz koskar? Te z avataru?
Skoro zajmujesz się tymi dla niektórych 'pierdołami' to Alfa ma u Ciebie dobrze U nas w czterech 164 zdejmowaliśmy te klapki, bo się zaczynały kleić. Odtłuściliśmy, pomalowaliśmy i założyliśmy, z czym jest trochę misja, bo dostęp aż taki łatwy nie jest, zwłaszcza te zawleczki nałożyć to misja Trzymamy jeszcze ze dwie na zapas, w razie jakby mechanizm padł.
Tak dokładnie, ale zdjęcie robione czymś typu gołpro więc jest rozciągnięte ciut.
To moje są w takim razie inne bo są firmy Rondell- 18x8 ET30, ale oponki takie same. U Cb chyba jakby rant jest bardziej wypuszczony na zewnątrz jeśli można to tak nazwać?
To moje.
Fajnie wyglądają, faktycznie trochę podobne, ale trochę "gładsze" mi się wydają. Podobają mi się. Na pewno by też dobrze leżały w mojej.
164 zawsze lubiłem, od momentu jak przeczytałem artykuł w 'horyzontach techniki'.
Myślisz że po 30 latach pamiętam... Generalnie to był artykuł o całej trójce (fiat/alfa/saab) i alfa tam występowała jako najbardziej awangardowa i sportowa, był schemat silnika twin spark, napędów, itd.A cóż tam takiego napisali?
piękna ta 164 tylko za wysoko stoi
Dobrze stoi, nie róbmy z tego kolejnego pomnika z rozkraczonymi kołami...
trzeba mieć rozmach, żeby się brać za 164 Q4... i nie spaprać. powodzenia ;-)
Ogólnie auto bardzo fajne, widać że w dobrym stanie i dobrze też trafiło. Moim zdaniem te felgi, choć całkiem ładne, do 164 zupełnie nie pasują, są za duże. Przydałaby się jednak mniejsza felga z konkretniejszą oponą
Jakoś od tego czasu mi ta 164 utkwiła w pamięci i do dzisiaj od czasu do czasu mam ochotę na zakup.