Moja 156 2,5 V6

• Autor wątku Autor wątku Sylwia
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Auto jak dla mnie w ścisłej czołówce najładniejszych 156 na forum.
Bardzo udana przeróbka tyłu. I to bez tjuningowej siatki, dyfuzorów i przetłoczeń!- normalnie nie wiem jak Ci się udało osiągnąć taki efekt :D

Śliczna :D
Musisz ją tata (Garos) kupić bo ja,Oskar i mama Ci nie darujemy :mrgreen:

tak ogladalem ogladalem i jeszcze raz to napisze ogladalem :D bo ogladalem dokladnie i po kilka razy kazda fotke tego cuda i co stwierdzam?? ze poraz kolejny zakochalem sie w AR :oops:

niewiem czy juz pisalem, a nawet jesli pisalem to nie zaszkodzi napisac jeszcze raz, ze piekna ta bestia 8) Kolorek jesli nie czerwony to tylko czarny, fajna felga, te drobne detale...cudnie 8)

Sylwia napisał:
adasco napisał:
Piekna robota. Piatka z mikrominusikiem. Tez zostawilbym znaczek, ale usunal lotke z klapy. Ale reszta bajeczna.
dzieki
ale jaka mam wsadzic lotke??????
taka kosmiczna,jak ferrari F40?
sniadanie mozna z niej jesc heheheh

witam.
polecam taka lotkę jak ja mam tzn jak sama zuważyłaś barową . nie tylko śniadanie ale i niezły obiadek się na niej mieśc. gratulacje , ładna sztuka.
pozdro

Sylwia napisał:
Wlasnie postanowilam, ze po mojej 156 2,5 bedzie ten oto ponizszy model alfy i nawet w takim kolorze jak na zdjeciu moglaby tez byc. A moze czerwona GTA. Hmmm... Jak sadzicie jaki kolor pasuje najlepiej do GTA ?
Myślę, że czarna GTA była by najlepszym rozwiązaniem. Ciekawie też wygląda biała (tylko mnie nie linczujcie).
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. jeśli uznasz, że czas pozbyć się tej AR, którą teraz posiadasz, to oczywiście dasz znać na forum??

bardzo ładna (bo czarna :) jak moja ) bardzo zadbana - tez mam takiego hopla do dopieszczania aut !!!! napisz czy ten zderzak tylni jest oryginalny ?? zazdroszczę Ci tych lamp przednich - do dostania na allegro za chore pieniądze :(

pozdrawiam i gratuluje pieknego auta
RESPECT !!!

Zderzak jest originalny od facelifta. Jak Ci sie podoba i bedziesz mial okazje kupic gdzies taki zderzak to mysle, ze warto sobie zmienic tym bardziej, ze pasuje bez zadnego problemu !

Amortyzatory
Powrót