Moja 156 2,5 V6

• Autor wątku Autor wątku Sylwia
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Sylwia

Guest
Przedstawiam Wam moja czarna :D

Wyglada przepieknie :) Gratuluje cudownej Belli! Zrobiona ze smakiem :) kolorek niesamowity, obnizałas zawieszenie? Jak te nowe wycieraczki sie sprawują?? Tez chce takie kupic i nie wiem czy warto?

Śliczna, tylko logo AR na klapie bym zostawił :wink:

Masz wnętrze juz po liftingu :?:

Paweł156jtd napisał:
Wyglada przepieknie :) Gratuluje cudownej Belli! Zrobiona ze smakiem :) kolorek niesamowity, obnizałas zawieszenie? Jak te nowe wycieraczki sie sprawują?? Tez chce takie kupic i nie wiem czy warto?

Witam!
Tak Novitec 40mm,wycieraczki sa Bosch Aero i sa naprawde super i do tego ciche przy wycieraniu.

u nas było to samo - jak zmieniliśmy na zimówki od razu ulga, cisza w samochodzie :mrgreen:

Piekna robota. Piatka z mikrominusikiem. Tez zostawilbym znaczek, ale usunal lotke z klapy. Ale reszta bajeczna.

marcins737 napisał:
napisz jakie masz opony (firma i model) bo mam ten sam rozmiar na lato i są dla mnie za głosne (napisz czy sa ciche)

muszę zmienić na jakieś cichsze bo dostanę cholery :wink:

nie wiem czy Ty masz jakiekolwiek pojecie?
ale model opony to nie wszystko!!
zbieznosc,amortyzatory,wachacze graja tez duza role
nie tylko opony,opony to maly pracent, wystarczy ze amortyzator jest na wykonczeniu i juz sa odglosy, czy nie?

moninika napisał:
u nas było to samo - jak zmieniliśmy na zimówki od razu ulga, cisza w samochodzie :mrgreen:

mialam to samo zmienilam opony z tylu na przud i po 100-300 km spokuj
musza sie dotrzec. Jesli sie ma zaczep i sie go uzywa to dopiero problem

marcins737 napisał:
wszystko mam very OK jedynie co to mam cholernie głośne opony letnie (kierunkowy shit
z bieżnikiem V)

na zimowych błoga cisza , mogę nawet muzyki posłuchać po cichu

a zmieniales tyl z przodem?

marcins737 napisał:
wszystko mam very OK jedynie co to mam cholernie głośne opony letnie (kierunkowy shit
z bieżnikiem V)

na zimowych błoga cisza , mogę nawet muzyki posłuchać po cichu

tyl jest lekki i dlatego nieraz wystepuja odglosy!

adasco napisał:
Piekna robota. Piatka z mikrominusikiem. Tez zostawilbym znaczek, ale usunal lotke z klapy. Ale reszta bajeczna.
dzieki
ale jaka mam wsadzic lotke??????
taka kosmiczna,jak ferrari F40?
sniadanie mozna z niej jesc heheheh

Amortyzatory
Powrót