Moja 156 2,5 V6

• Autor wątku Autor wątku Sylwia
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    v6
Hmm........ auto masz po prostu cuudo! Co najwazniejsze tuning ze smakiem a to jezeli chodzi o AR to absolutna podstawa!
Gratuluje!

BTW:
1. w jakis sposob wymienia sie te rygielki? Wyciaga sie je czy wykreca? Trzeba demontowac boczki?
2. Widze ze masz sprytna antenke na dachu - byl juz tutaj poruszany temat kiepskiego odbiuru z anteny w tylnej szybie. Nie probowalas moze ze wzmacniaczem standardowej anteny?
3. gdzie dostalas te progi aluminiowe? Patrzylem na Allegro ale u nas takich nie ma :(

Siekier napisał:
BTW:
1. w jakis sposob wymienia sie te rygielki? Wyciaga sie je czy wykreca? Trzeba demontowac boczki?
2. Widze ze masz sprytna antenke na dachu - byl juz tutaj poruszany temat kiepskiego odbiuru z anteny w tylnej szybie. Nie probowalas moze ze wzmacniaczem standardowej anteny?
3. gdzie dostalas te progi aluminiowe? Patrzylem na Allegro ale u nas takich nie ma
1.Rygielki sa wykrecane
2.Antenka jest originalna, w aucie mam originalne radio AR z nawi i nie mam zadnego problemu z odbiorem :)
3.O tu np. idzie kupic http://www.fiatshop.com/shop/catalo...=9037&osCsid=951f083eca52d717334e441545b2fc92
Niezla cena co !?
Moze w Polskim salonie AR albo Fiata zapytaj o progi, gdzies napewno mozna je taniej dostac

Sylwia napisał:
Niezla cena co !?

Aaaaa!! co to jest ? Chyba na glowe upadli. Cena nie do przyjecia. Progi super. Moze kiedys sie szczescie usmiechnie do mnie i znajde gdzies takie za 1/4 ceny :)

1.Rygielki sa wykrecane

Czyli rozumiem ze wystarczy wykrecic stare i wkrecic nowe. dzieki za info! :)

Witam koleżanke.
Ta fura jest cudowna :!: Dodatki bardzo subtelne i eleganckie. Nie mam dzisiaj weny do pisania, wiesz jak to jest, poniedzialek rano po weekendzie :x

PS: Widze, ze na rejestracji masz rok naszych urodzin:)

Siekier co bedziesz sobie rygielki wymieniał, zrób sobie swap'a na 2.5 :wink:

Siekier co bedziesz sobie rygielki wymieniał, zrób sobie swap'a na 2.5 :wink:

Heh moze w nastepnej kolejnosci :P Tak nawiasem mowiac akurat rygielki sa dosc tandetne stad idea wymiany na alu. :)

Siekier napisał:
Tak nawiasem mowiac akurat rygielki sa dosc tandetne stad idea wymiany na alu.
Jak zobaczylem te aluminiowe to tez zaczeło mnie korcić. Trzeba by sie rozejrzec za takimi. Jak cos znadziesz to daj znac na PW. Jezeli mi cos wpadnie w oko to zrobie tak samo!
Pozdro

Olowek napisał:
Widze, ze na rejestracji masz rok naszych urodzin:)
A tak zgadza sie :) W sumie chcialam miec 1979 no ale nie bylo i wzielam sobie podwojne 79
Wracajac jeszcze do pinow w drzwiach (jak widac na zdjeciu) sa z logiem AR :)

Olowek napisał:
Trzeba by sie rozejrzec za takimi. Jak cos znadziesz to daj znac

Wyskoczy Ci pare jak w piszesz w wyszukiwarce Allegro: "rygielki". Szczerze mowiac rozwazam opcje dorobienia sobie takich we wlasnym zakresie.

Sylwia napisał:
Wracajac jeszcze do pinow w drzwiach (jak widac na zdjeciu) sa z logiem AR

Ano wlasnie sa super - ze sklepu Novitec'a zdaje sie :) Dla mnie rozpusta :) Ale prawda - wygladaja cool! :)

:shock: :shock: :shock: Nie mogę się dosłownie nagapić na Twoją Alfkę,jaka ona jest pięknie ze smaczkiem zrobiona,wszystko doprowadzone na tip top.Sorki panowie ale żaden z nas by tak swojej belli cudownie nie wypieścił jak Sylwia :D Uczmy się.

A tak to prawda, moja bella jest bardzo dopieszczona ale jak to sie mowi "jak sie dba tak sie ma " :wink:

Witam AR super a progi też mam takie Alfa przywieziona z Niemiec może tam takie dają :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót