PawełQV
Użytkownik
Fajna - podoba mi się, pozdro
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
1.Rygielki sa wykrecaneSiekier napisał:BTW:
1. w jakis sposob wymienia sie te rygielki? Wyciaga sie je czy wykreca? Trzeba demontowac boczki?
2. Widze ze masz sprytna antenke na dachu - byl juz tutaj poruszany temat kiepskiego odbiuru z anteny w tylnej szybie. Nie probowalas moze ze wzmacniaczem standardowej anteny?
3. gdzie dostalas te progi aluminiowe? Patrzylem na Allegro ale u nas takich nie ma
Sylwia napisał:Niezla cena co !?
1.Rygielki sa wykrecane
Dokladnie takSiekier napisał:Czyli rozumiem ze wystarczy wykrecic stare i wkrecic nowe
Siekier co bedziesz sobie rygielki wymieniał, zrób sobie swap'a na 2.5 :wink:
Jak zobaczylem te aluminiowe to tez zaczeło mnie korcić. Trzeba by sie rozejrzec za takimi. Jak cos znadziesz to daj znac na PW. Jezeli mi cos wpadnie w oko to zrobie tak samo!Siekier napisał:Tak nawiasem mowiac akurat rygielki sa dosc tandetne stad idea wymiany na alu.
A tak zgadza sieOlowek napisał:Widze, ze na rejestracji masz rok naszych urodzin![]()
Olowek napisał:Trzeba by sie rozejrzec za takimi. Jak cos znadziesz to daj znac
Sylwia napisał:Wracajac jeszcze do pinow w drzwiach (jak widac na zdjeciu) sa z logiem AR