Moja 156 2,5 V6

• Autor wątku Autor wątku Sylwia
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    v6
marcins737 napisał:
nie ma po co , mam po prostu najgłosniejsze opony jakie mogą być , każdy na nie narzeka

felgi sa proste , koła wyważone i nie zniszczone - po prostu taka gówniana opona...

...niestety jak kupowałem GT to takie jużna nim były :(

idzie wisona więc czas na zmianę bo nie dam rady...

serio z wlasnego doswiadczenia opony nie sa przyczyna,spal gume i bedzie spokuj
hehehehe
Uzywam tez bezmarkowych opon nie takich jak np.michelin czy dunlop.Mam NEXEN N-3000 i sa superoskie.
Odradzam od Toyo Proxes T1 co za zlom
jak jest mokro to slizgawka. Na suchym dobre ale poza tym zlom

Bardzo ładne autko, zrobione ze smakiem :D
Fajnie że coraz więcej Pań jest pomiędzy nami Alfoholikami.
No i jestem mile zaskoczony wiedzą koleżanki :wink:

Sylwia napisał:
adasco napisał:
Piekna robota. Piatka z mikrominusikiem. Tez zostawilbym znaczek, ale usunal lotke z klapy. Ale reszta bajeczna.
dzieki
ale jaka mam wsadzic lotke??????

Ja bym nie zakladal zadnej :) ale to JA. A TWOJE auto ma sie TOBIE podobac i tyle. Jest ladne, nie przesadzilas z dodatkami, po prostu - gustowna dobra robota :)
Lusterka malowalas, czy takie byly? Wydaje mi sie, ze widze polysk... Alfa 156 z lusterkami innymi niz czarne jakos mi nie pasuje.... wiec jestem przeciwnikiem malowania. Podobno Silva uwazal lusterka za element "obcy" - stad sa nielakierowane. Czarne, to czarne. Z polyskiem tez dobrze wygladaja....

Co do opon. Kiedys strasznie podobaly mi sie goodyeary z bieznikiem V - ale odradzono mi ja jako glosne.... Kurcze, zawsze myslalem, ze to zimowki sa najglosniejsze, a jak czytam Wasze wypowiedzi - to sam nie wiem, co uwazac....

Lusterka sa polakierowane,a z reszta byly juz takie jak kupilam auto.
Szczerze mowiac bardziej podobaja mi sie pomalowane lusterka.
Ale to przeciez kwestia gustu :D

marcins737 napisał:
wszystko mam very OK jedynie co to mam cholernie głośne opony letnie (kierunkowy shit
z bieżnikiem V)

najlepsze opony na jakich jezdzilem do tej pory to dunlop sp9000 (jodełka), imho jezeli chodzi o trakcje - zostawiaja w tyle np conti sportcontact2 (czy jakos tak), wszelkie drogowe pirelli np pzero rosso, breidgestone'y re040 i re050 i inne micheliny. Bardzo dobre wspomnienia mam tez po toyo proxes t1r i t1s
ale to tak na marginesie :D

Ładne autko , martwie sie tylko czy w dobrych rękach ? :mrgreen: .Motor 2.5 i kobieta za kierownicą :shock:

Zapewniam,ze w dobrych rekach!
Jeszcze niejeden kolega by sie zdziwil :shock:

Zastanawiam się czy wykorzystujesz moc tego pięknego i szybkiego auta ?

245-250km/h mi juz pokazal :D jesli o to chodzi
w sumie po to jest albo?

To TY jestes ostra Kobieta , osobiscie znam tylko jedną kobietę która potrafi wykorzystać w pełni to czym jeżdzi , oczywiście bez przesady

Sylwia napisał:
245-250km/h mi juz pokazal :D jesli o to chodzi
w sumie po to jest albo?
Teraz zobaczyłem skąd pochodzisz takie prędkosci to tylko u Helmutów :lol:

Wnętrze wywaliło mnie w kosmos in plus oczywiście :mrgreen:
Zawsze twierdziłem że czerwona tapicerka jest ładna, ale ta to już jest odlot :shock:
Mam tylko nadzieję że zobaczymy sie na jakimś zlocie i zobaczę to cudo na żywo :wink:

Very nice!
Nawet mamy kawałek właścicielki na zdjęciu, lakier tak lśni ;-)
Tylko ten system dzwiękowy uważam za zbędny, kiedy ma się genialny 2.5 V6 24V pod maską :P

Digit napisał:
Very nice!
Nawet mamy kawałek właścicielki na zdjęciu, lakier tak lśni ;-)
Tylko ten system dzwiękowy uważam za zbędny, kiedy ma się genialny 2.5 V6 24V pod maską :P

Jestem innego zdania,jak mam ochote sluchac silnika to go slucham tylko,ze silnik niewydaje 700W RMS :lol: :lol: :lol:

Sylwia napisał:
Jestem innego zdania,jak mam ochote sluchac silnika to go slucham tylko,ze silnik niewydaje 700W RMS

Twój wydaje jakieś 145kW w innej formie - (EDIT: ruchu posuwisto-zwrotnego) :-PP

Pozdrowionka, d.

Amortyzatory
Powrót