cuoreventi
Nowy
Jakie zaciski, jarzma i oslona podejdą? W sensie od jakiego auta? Sie robi niezla suma za hamowanie![]()
Od poliftowych 156, lub GTA
Wszystkie GT
Aha i one są 276x10 a nie jak pisałem 278x10mm
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Jakie zaciski, jarzma i oslona podejdą? W sensie od jakiego auta? Sie robi niezla suma za hamowanie![]()
Ciekaw jestem gdzie wyczytałeś moje słowaKrusz wymienił tył na 278x10mm, ja też mam 278x10mm, Omen w 147 zostawił 251x10mm i żałował.
Ciekaw jestem gdzie wyczytałeś moje słowa
Przy 330mm z przodu i 251mm z tylu niestety tylna cześć samochodu przy silnych hamowaniach z dużych prędkości żyje własnym życiem i jest to mega niebezpieczne.
Prościej jest kupić dobrą tarczę 305 i nie kombinowaćto prostrze niż rozwiercanie tarczy.
pzd.
Prościej jest kupić dobrą tarczę 305 i nie kombinować
Klocki są minimalnie za wysokie i same dopasują się po chwili do wysokosci tarczy. Nic nie trzeba z nimi robić. Mam tak i jest superWcale nie prościej, bo klocki z zacisku od 166 będą za wysokie na tą tarczę, a zastosowanie dedykowanego zacisku (gtv/wczesne gta) jest sporą rzeźbą jeśli chodzi o dobór adapteru.
Klocki są minimalnie za wysokie i same dopasują się po chwili do wysokosci tarczy. Nic nie trzeba z nimi robić. Mam tak i jest super
Zacisk 166, tarcza 305 DBA, klocek ferodo performance. Dyskomfortu żadnego, hamowanie mega!
Klocki piszczą lekko tylko przy dohamowaniach takich w korku gdy ledwo dotykasz hamulcaNie dopasuja sie. Na klocku zrobi sie rant i bedzie piszczec.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
OkPokaż foto klocka po 10-20kkm![]()
Pokaż foto klocka po 10-20kkm