K
kocis
Guest
Dokładnie zdrożały wersje Distinktive o tysiaka 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Julka praktycznie zamówiona - udało się "wyrwać" fajny rabat .... czekają tylko na decyzję czy Alfa Red czy Enta Black.... bardziej chyba to drugie
![]()
Pochwal sie wyposazeniem, cena i rabatem ... tak dla potomnychDilera tez mozesz podac, chyba ze nie chcesz
![]()
Ja osobiście bym brał właśnie Etna Black lub Alfa Rosso(w tym momencie nie dostępny). Alfa Red jakoś mi nie pasuje.
BTW pozdrawiam kolegę moderatora z MyApple![]()
Ostatnio na Alle...o był komplet z oponami 17 2200,00zł ja osobiście je mam i wyglądają dobrze ale zdobyłem 18 turbinki i wyglądają znacznie ładniej .Julka praktycznie zamówiona - udało się "wyrwać" fajny rabat .... czekają tylko na decyzję czy Alfa Red czy Enta Black.... bardziej chyba to drugie
Dziś po jazdach jestem pod wrażeniem działania "oszukiwanej" szpery w trybie D .... radocha
PS Może ktoś z Was wie ... bo standardowo julka ma 16" felgi - ja biorę pakiet sport z 17" ale .... no właśnie chciałbym te 17" które ma QV, a nie Turbiny. I teraz pytanie czy te felgi mozna jakoś domówić by trafiły do pakietu sport zamiast turbin ... trochę się boje dla wyglądu kupować 18"![]()
Witam witam - jak widać - świat maluśki, a jabłko juz na julkę czeka![]()
A gdzie takie turbinki można zdobyć?zdobyłem 18 turbinki i wyglądają znacznie ładniej .
Dziwne, turbiny miałem właśnie z pakietem sport
Qurde Panowie a jak te 18" (439) na naszych drogach .... bo moge jeszcze zmienić - robicie smaka no
Ja model 55E razem z Pirelli P Zero Rosso kupiłem na Alle..o Ostatnio widziałem 17 model 421 z oponami za dwa tys.