Doblo
Użytkownik
osłony lamp przeciwmgielnych z polifta
Wg mnie to "must have" każdej przedliftowej julki
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
osłony lamp przeciwmgielnych z polifta
Prędzej ci zdejmą z karty kredytowej.W weekend szybki wypad do Włoch z kolegami. Przejechane coś ponad 2.5tkm, bez żadnych problemów (oprócz nie działającej porządnie klimyale cała nagrzewnica już zamówiona na części zapasowe, więc się mam nadzieję szybko ogarnie), średnie spalanie jakichś 6.2/100 więc pełne zadowolenie.
Pokaż załącznik 259658
Pokaż załącznik 259659
Jedyne co psuje mi humor to wizja tego, że prawdopodobnie się pojawi(ą) jaki(e)ś mandatz Włoch w skrzynce :edziamaruda:
Ponieważ ciągle się skarżyłem, że autu na codzień ciągle coś brakuje to otrzymałem "zezwolenie" zamienić go na Alfę
Biorąc pod uwagę że sporo ostatnio jeżdzę (2,5-3tkm miesięcznie) rozważałem tylko diesele, albo końcówkę produkcji albo początek produkcji Giulietty. Pierwotnie też była opcja 2.4JTDm, ale z tej z powodu znanych jej usterek zrezygnowałem i patrzyłem już tylko na 2.0JTDm.
Byłem się przejechać kilkoma autami - i w PL i na Czechach, jednak w końcu kupiłem u gościa na Czechach co sprowadza auta z zagranicy i ma wśród czeskich Alfaholików spoko opinie.
Co prawda były pewne rozbieżności z tym co było w ogłoszeniu i rzeczywistością (jakieś opcje wyposażenie brakowały a niektóre na odwrót są), ale było się można dogadać wię się na auto zdecydowałem.
Autko jest sprowadzone z Niemiec, przebieg 143tkm.
- mechanicznie wyglą wszystko w miarę spoko, jedyną z wad to chyba fakt, że strona pasażera tylko grezeje i nie chłodzi - mam nadzieję że uda się to ogarnąć kalibracją klap, ale zobaczy się.
- kosmetycznie jakieś usterki lakieru są (idealnie przydałaby się polerka), v aucie jeździła chyba osoba paląca bo delikatnie czuć zapach (już są podjęte działania w sprawie czyszczenia), pęknięty uchwyt tapicerki nad pedałami (nad nogami kierowcy), i jakieś drobiazgi.
Jak narazie to przejechałem autem kilka set km i jestem zadowolony, jedzie się nią wygodnie i wierzę że będziemy się rozumieć
I jedno zdjęcie babci z wnuczką
Pokaż załącznik 259110
P.S. Już jest na tablicach i wiem, podkładki są koszmarne, tylko potrzebowałem jakichś tymczasowych nim mi się uda zdobyć klubowe a autem potrzebuję jeździć![]()
DziękiI bardzo dobrze leżą te felgi na Julce
No zwłaszcza jak trzeba zdjąć zderzak, i miałem w planie zamianę scudetta, to nie chciało mi się tego robić dwa razyWg mnie to "must have" każdej przedliftowej julki![]()
Hmm, a jak to powinno działać? Przecież tak jak komuś zdjeli z karty to a) nie wie dlaczego b) nie otrzymuję żadnego oficjalnego wytłumaczenia/dowodu c) mogę cię zwrócić do banku by wycofali tę płatność, ponieważ nie jestem jej świadom...?Prędzej ci zdejmą z karty kredytowej.

Jednak nie chciałem się bawić w spawanie więc szukałem takich które można przynitować/użyć obejm (ja narazie użyłem drugiej opcji)

Goodyear Eagle F1 Asymetric 5
Goodyear Eagle F1 Asymetric 5.