Witajcie,
Skończyła się dla mnie era modelu 159. Ostatnia, piąta "dziewiątka" odjechała 3 tygodnie temu. Mimo niesamowitego sentymentu do tego modelu, przyszedł czas na zmianę. Nie żebym to w tym momencie planował ani się rozglądał za następnym autem...
Tak więc osiągnęliśmy z żoną kompromis w sprawie odmłodzenia floty pojazdów. Żona zadowolona, ja przeżyłem
(wciąż myśli, że teraz będę spędzał w garażu mniej czasu; już kupiłem e-learn)
Dlaczego miała być Giulia? Tak podpowiadało serce. Kolejny raz wygrał rozsądek.

Model: MY18
Przebieg: 171 000 km
Kraj pierwszej rejestracji: USA
W Polsce, w moim posiadaniu, od stycznia 2026.
Wersja: Super Q4.
Z tego co się orientowałem i co potwierdza spis wyposażenia - wersja dość uboga, doposażona w szklany dach, (kiedyś) fabrycznie malowane czerwone zaciski, AA/Carplay.
Informacja dla złodziei: ten egzemplarz nie posiada radaru
Tak więc historia rozpoczyna się na nowo!
Skończyła się dla mnie era modelu 159. Ostatnia, piąta "dziewiątka" odjechała 3 tygodnie temu. Mimo niesamowitego sentymentu do tego modelu, przyszedł czas na zmianę. Nie żebym to w tym momencie planował ani się rozglądał za następnym autem...
Tak więc osiągnęliśmy z żoną kompromis w sprawie odmłodzenia floty pojazdów. Żona zadowolona, ja przeżyłem
(wciąż myśli, że teraz będę spędzał w garażu mniej czasu; już kupiłem e-learn)
Dlaczego miała być Giulia? Tak podpowiadało serce. Kolejny raz wygrał rozsądek.

Model: MY18
Przebieg: 171 000 km
Kraj pierwszej rejestracji: USA
W Polsce, w moim posiadaniu, od stycznia 2026.
Wersja: Super Q4.
Z tego co się orientowałem i co potwierdza spis wyposażenia - wersja dość uboga, doposażona w szklany dach, (kiedyś) fabrycznie malowane czerwone zaciski, AA/Carplay.
Informacja dla złodziei: ten egzemplarz nie posiada radaru
Tak więc historia rozpoczyna się na nowo!