K
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wygląda świetnie, ale czy to nie osłabi w jakiś sposób zacisków?A ja właśnie skończyłem z moimi zaciskami i powiem że nawet sie takiego efektu nie spodziewałemLekko przerabiałem zacisk z strony czołowej (wygładzony) co poprawia jego wygląd na bardziej sportowe oraz optycznie go powieksza
![]()
Oto efekty mojej pracy :
P.S
Mam komplet do sprzedania po całkowitym odnowieniu (tylko zakładac i jeżdzic)![]()
Obawiam się, że w Twoim przypadku bez demontażu zacisków się nie obejdzie. Masz 2.0 JTDm, a co za tym idzie zaciski czterotłoczkowe Brembo, wykonane z aluminium, które jak wiesz można lakierować w zasadzie tylko proszkowo...Może ktoś napisać ile mniej więcej czasu trzeba zarezerwować na malowanie zacisków na kołach z użyciem "domowego" warsztatu, czyli z normalnym podnośnikiem. Chodzi mi o to, czy w jedną np. sobotę się wyrobię ?
Pozdrawiam
czyli w 1.8 TS moge spokojnie malowac zaciski bez zdejmowania?
Również mam 2.0 jtdm i nie bardzo rozumiem, dlaczego muszę demontować zacisk do pomalowania go? One aby na pewno są z aluminium? bo jeśli tak to jest problem, bo to amelinium i farba droga jak smokObawiam się, że w Twoim przypadku bez demontażu zacisków się nie obejdzie. Masz 2.0 JTDm, a co za tym idzie zaciski czterotłoczkowe Brembo, wykonane z aluminium, które jak wiesz można lakierować w zasadzie tylko proszkowo...
Pozdrawiam.
- Rafał
Również mam 2.0 jtdm i nie bardzo rozumiem, dlaczego muszę demontować zacisk do pomalowania go? One aby na pewno są z aluminium? bo jeśli tak to jest problem, bo to amelinium i farba droga jak smok![]()
Zapomniałem o temacie , wkleje swojeNiby zwykłe pomalowanie tarcz i zacisków ale moim zdaniem i nie tylko moim zmiana jest diametralna w wyglądzie
Pokaż załącznik 100259Pokaż załącznik 100260Pokaż załącznik 100261Pokaż załącznik 100262
Jony88 o gustach nie bd dyskutował , mi akurat bardzo się tak podoba , dlatego też tak zostało pomalowane
raczej tak bo jest na wysokie temp,ja i tak polecam Hammerite