Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Też chcęGdzie to można zakupić? Który to kolega?
Łukasz i jak to wygląda po prawie miesiącu? Dawałeś jakiś podkład do amelinium ? Możesz podać jakiś link do tego czym psikałes?
Dobra Panowie jakiś konkretniejszy namiary na literki bo klikam na linka i mi znowu ten sam post otwiera. ..
Właśnie tak chciałem zrobić , psiknąłem czarnym sprejem do zacisków po wyschnięciu nakleiłem naklejki Alfa Romeo a następnie pomalowałem zaciski żółtym lakierem dwuskładnikowym Foliatec do zacisków .Już po chwili zauważyłem że czarny lakier wchodzi w reakcję z żółtym . Zmuszony byłem do usunięcia farby z części zacisku na której jest napis i dokończyłem malowanie zacisku na żółto. W chwili obecnej mam żółte zaciski pomalowane farbą FOLIATEC i chcę nakleić naklejki bo obawiam się malowania szablonem aby powtórnie nie zważyć farby . A może ktoś z was orientuje się jakiej użyć farby aby nie odwalić kolejnego babola .